araç satılık yaşar abimiz satıyor aracı canlıyı göreyim uğruna öleyim diyor yani![]()
Herkeze teşekkür ederim sağolun .![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
maşallah çok iyi duruyor.eskiden fatih'te vardı ona benzettim allah nazardan korusun.
GOGO Polo
UZ 306 GTI
UM Civic İES
BP 106 GTI
YM Civic İS
BG Vtec-VA TypeR
Bakabilecek birileri olursa satabilirim![]()
sağolasın
Valla şahin'ler apaçilerin eline düştü sonra 106 lar düştü şimdi sıra cooper s ve diğerlerinde,araçlarına değer verenlerin sayısını az çok tahmin edersiniz,bir sokakda 30 bina olsa bunların içinde en baba 1 kişi çıkar arabasına bakan
Yani temiz araba bulmak samanlıkda iğne aramakdan daha zor.
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
araba hatrı sayılır temizmiğş
konuya girmeden renk kesin kremdir dedm tutturdm
genelde temiz kalanlar krem rengi cıktı bu zamana kadar baktıklarımda![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
abi ranthorun bir yakınında vardı aynı modeloda bu renk ve tertemizdi kaskosu bile vardı arabanın
sonra mahalleden birisi söledi ben araba ararken 10bindeydi sırf krem hayal etmediğimden almamıstım
bir ikitanede öyle rivayet geldi ben görmedm sadece sölendi
tofaş candır ya
canım bu ara fena doğan slx çekiyo böyle 98-99 falanbordo yada beyaz
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Hayırlı olsun Yaşar abi maşallah çiçek gibi![]()
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
Maşallah.. Araç 89 model ama içi benim odadan temiz.. Kaldıki dün temizlendi daha.. Vay be..
Allah kaza bela vermesin..![]()
Yemin ediyorum kendi arabamdan soğudum 10 yıl 92 şahine bindim yinede şahin istiyorum sıfır araba bile onun verdiği zevki hazzı vermiyor bana hele o kahverengi koltuklar ve kapı döşemeleri ve torpidoyu görünce içim gitti zaten benim eski aracımında aynı öyleydi ama o 5 vitesti..
Sizinde aracınız gerçekten mükemmelmiş Allah her türlü kazadan beladan korusun bu zamanda böyle temizini bulmak gerçekten çok büyük başarı bence.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)