Buda Benim Dizelim :) Megane 2 Sedan '' 34 EBH 87 ''

Konu: Buda Benim Dizelim :) Megane 2 Sedan '' 34 EBH 87 ''

1. Buda Benim Dizelim :) Megane 2 Sedan '' 34 EBH 87 ''

ANIL ERCAN said:
    Alıntı RIDVAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araca nedense hiç gitmemiş BBS , Daha büyük o çamurluk arasını kapatıcam spacerli aracı kaslı görüntü verecek bir jant gerek kesinlikle bbs sökülmeli allah kaza bela vermesin.
    17 Jant ve 225 45 17 lastik varken cok iyiydi kaslı degil ama camurlukla jantlar aynı hizada görüntü harikaydı, Lakin konforumu bi hayli bozdu o yüzden orjinal ebatıma döndüm. Flanş takmayı bende düşündüm Ama bozmak istemedim orjinalligini pek saglıklı oldugunu düsünmüyorum. Onun içinde ince yanaklı lastik sart maalesef 55 yanagın altına bi daha düşemem cünkü asırı derecede konforum bozuluyor.

2. EnriqueS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EnriqueS said:
    Kazasız belasız

3. Buda Benim Dizelim :) Megane 2 Sedan '' 34 EBH 87 ''

ANIL ERCAN said:
    Teşekkür ederim allah cümlemize kaza bela vermesin. Yeni 3 foto eklendi

4. halilkarakas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

halilkarakas said:
    maşallah kardeşim jantlar hariç araba güzel bendede var 105 lik 2008 model ben 1 senede 50 bin km yaptım çip yaptığında yakıt nasıl oldu peki ?
    SENSİN.

5. Buda Benim Dizelim :) Megane 2 Sedan '' 34 EBH 87 ''

ANIL ERCAN said:
    Alıntı halilkarakas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah kardeşim jantlar hariç araba güzel bendede var 105 lik 2008 model ben 1 senede 50 bin km yaptım çip yaptığında yakıt nasıl oldu peki ?
    Eyv teşekkür ederim zevk renk meselesi diyelim Yakıtımta düşüş var tabi o kadar ahım sahım bi düşüş yok ama performans, cekiş, ivmeleme gercekten harika oldu alt devirlerde ölme yok cap canlı. Yakıtta basmassan kokluyor ama basarsan mazotun anasını aglatıyor Su gibi çekiyor vallahi.

6. Buda Benim Dizelim :) Megane 2 Sedan '' 34 EBH 87 ''

ANIL ERCAN said:
    Güncelleyelim.. 3 Yeni Foto eklendi 2 Yeni uygulama yapıldı '' Mühürlü APP + PLeksi plakalık ''

7. erdemköksal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erdemköksal said:
    ofsetli jant harici herşey yerli yerinde kazasız belasız..
    Kızdırma Pilotu Yırtar kilotu
    #206 XS -- #RENAULT SPORT 1.6 -- #CLİO RS 172 -- # PEUGEOT 207 1.4 HDİ-- CORSA 1.7 DTI --

8. Buda Benim Dizelim :) Megane 2 Sedan '' 34 EBH 87 ''

ANIL ERCAN said:
    Konuya güncel çekelim.. Biraz zaman tüneli yaptım İçeriği düzenledim Zaman ayırıp baktığınız için teşekkürler..

9. Buda Benim Dizelim :) Megane 2 Sedan '' 34 EBH 87 ''

Equinox said:
    Eski jantlar güzelmiş, şimdikilerle taksi gibi duruyor.

Onun dışında öndeki plakalı kare olmasa daha iyi durabilir.

Güle güle bin.

10. Buda Benim Dizelim :) Megane 2 Sedan '' 34 EBH 87 ''

ANIL ERCAN said:
    Güncel Çekelim..