maşallah canavar canavar![]()
Tesekkur ederim saolun daha iyileri sizin olsun![]()
Vmax Performance
Ümit H. Doğan
Ümit abi filtren hayırlı uğurlu olsunbu kite kalite ve performans açısından 9 verdiğine göre daha iyisini kullanmış olman gerekir diye düşünüyorum. Merak ettim, bundan iyisi ne? Reklam olacaksa özelden de atabilirsin. Fiyat olarak 7'yi fazla bile vermişsin sanki, Hakan abiden duyduğum rakamlardaysa senin kit de
![]()
öyle işte.
saol deniz teşekkür ederim. hakan abiye bakma senabartmayi sever o hehe. daha önce opcde başka filtre kullanmadım. Ama bu speclerde veya 300hp civarinda en iyi filtre diyebilirim. Daha once bertonede başka kitler kullanmiştim en kalitelisi ve yararlısı bu diyebilirim.
Vmax Performance
Ümit H. Doğan
bence en güzel opc astra h kasanın opc si. ve tr deki en güzeli de sanırım bu. ümit kardeşim diye demiyorum yanlış anlaşılmasın. donanım farkı ve iç aksamda mavi renk kullanılmaması bence kesinlikle bunu daha farklı kılıyor.
kazasız belasız kullan ümitcim.
filtre ne kadar fark etti +/- ne kadar kazandı
Maşallah Ümit harika bir OPCye sahipsin..
Allah kaza bela vermesin..
OPC candır.![]()
Maşallah renk çok güzel.Opel motor görünümünü yıllardır değiştirmedi astra GSI ile nerdeyse aynı üst kapak..
Vmax Performance
Ümit H. Doğan
Araç kendini belli ediyor Maşallah
İyi dilekleriniz icin tesekkur ederim.
Vmax Performance
Ümit H. Doğan
maşallah çok nadir ve güzel bir araç, içinin fotolarınıda merak ettim ve yürümesinide merak ettim kadran ve deneme videosu koyarsanız güzel olur
cnrsrn:
195 40 16 yı bi koycan
harbi nokta
turgay.ozgur:
böbrek taşınada birebir olur
çukurlarda dökersin
ameliyatsız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)