maşallah çok güzel yaw :)
Printable View
maşallah çok güzel yaw :)
Cok yakısıklı massallah turkıyede fıyatlar uctu yıne off :(
Tesekkurler arkadaslar iyi dilekleriniz icin :)
kardeş araban çok güzel kazasız belasız kullan ama itiraf edeyim evi daha çok beğendim. fotoğrafların çekildiği yer neresi belki bizede gidip görmek nasip olur.
Maşallah Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin, daha öncede varmıydı 335in? nedense öyle hatırladım
maşallah çok güzel bır tercıh ve fiyat ta çok ıyı gerçekten hayırlı olsun
Cok tesekur ederim . Yukarida da belirttim ev benim degil kiz arkadasimin hafta sonlari icin kullandigi(miz) evi . Baltimore/Maryland da yasiyoruz ev ise bize 2 saat mesafede Rehoboth Beach / Delaware de Country yatch club da . Haritadan bakarsaniz New York un asagilarinda kaliyor .
Tesekkur ederim.Bu ilk bmw m . Daha onceden toyota camry ve nissan 350z kullaniyordum.
Maşallah kazasız belasız... hayırlı olsun tekerine taş değmesin
çok güzelmiş maşallah ya
bencede alınabilecek en güzel araç..kazasız belasız.
Yusuf hayirli ugurlu olsun. Janttan sonra cok daha guzel olucaktir.
Sagol Cagri . Forumlardan ve craiglistten bakiyorum jant&lastik . Newyork ta var 2 tane vakit bulabilirsem gelebilirim .
Çok güzel bi araç almışsınız hayırlı olsun .
Maşallah çok güzel yalnız birşey sormak istiyorum.
Şu cümlenize ithafen.. "mekanik sorunsuzlugun yaninda boyasiz cikmasi bu araca dahada sicak bakmami sagladi."
Sizin orada da Türkiyedeki gibi , değişenli boyalı boyasız takıntısı var mı ve fiyata yansıyor mu ?
hastayım bu kasalara allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
Hayırlı olsun kazasız belasız .
evlerde çok dikkatimi çekti :D
Cok tesekkur ederim arkadaslar. Daha iyileri sizlerin olur insallah .
@ umitgt
Benim Tr de de boya degisen takintim olmadi buradada. Burada kimse boyasina bakmaz arabanin onemli olan sey uzerindeki km gerisi faso fiso.
Hayırlı uğurlu olsun abi.
Yusuf Allah kaza bela vermesin hayirli olsun