Hayırlı olsun masallahi var. Sırf jant be yeterli bence.
Hayırlı olsun masallahi var. Sırf jant be yeterli bence.
Çok şık duruyor![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
Tesekkurler arkadaslar iyi dilekleriniz icin
Bir arkadas sormus 07 ile 10 model sanziman farkini.. Teknik olarak pek bilgim yok yavas yavas ogreniyorum.
Aylardan sonra ilk cilamiz atildi . 1-2 hafta icinde krom olan cam cerceveleri ve tavan gloss black kaplanacak .
![]()
Çok çok güzel. Maşallah Allah kaza bela göstermesin![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Egerki aklimdaki janti alabilirsem aynalarida kaplayacagiz gloss black aksi takdirde bu sekilde kalacak.
Tesekkurler iyi dilekleriniz icin![]()
Ya bunda carbon lip çok güzel duruyor,diyorlar![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Dun aerolip siparisimi verdimTakacagim hosuma gitmezse cikaracagim .
Bu haliyle bile kullanmak eziyet ki basmak su an imkansiz. Yasadigim sehrin yollari cidden cok kotu 19 bile dusunduruyor.
hahaha valla kimse inanmiyor yollarin berbat oldugunaHighway fena degilde downtown rezalet, heryer cukur, yama . Video cekip koyacagim az kaldi
![]()
sozum amerikan sinemasina; yillarca bize yanlis tanitttiniz amerikanin yollarini...al benden de o kdr, philadelphia'nin yollari, ankara'dan kotu kesinlikle...sehir disina tasiniyorum neyse ki bi haftaya..
lip super olacak; event var mi yakinda? bulusma yapsak da gorsem yakindan?
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
Aynen... Hepsi amerikanin yalanlari
4 nisan dyno day, galiba 21 Nisan da College Park bilmemne eventi var. Bir zahmet gelirsin artik![]()
maşallahı var gerçektenBmwnin yeni modellerini hiç sevmiyorum bana itici geliyordu ama nedense bu aracın hatları falan çok güzel duruyor. Sizde çok iyi bakıyorsunuz maşallah
Allah kaza bela vermesin...
TR - B13
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)