Maşallah abi aracın çok hoşuma gidiyor zaten kaplamalarla daha da güzel olmuş . Allah kaza bela vermesin .
Maşallah abi aracın çok hoşuma gidiyor zaten kaplamalarla daha da güzel olmuş . Allah kaza bela vermesin .
aracinizin masallahi var.kazasiz belasiz günlerde kullanmanizi dilerim.aracinizin orjin jantlari güzel bana sorarsaniz degistirmenize gerek yok fikrimce
3 haftadir yasadigimiz olaylardan az birazda olsa uzaklasmak hemde incik boncuk seyleri tamamlamak icin birkac saatimixi beraber gecirdik. Guzel bir cilanin ardindan led plaka aydinlatmasini yaptim.
![]()
Çiçek gibi Maşallah Yusuf abi.Ama carbon lip olsa daha bir güzel duracak.![]()
![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Yapılması gereken jant ve lip kalmış sadece
Camdaki Atatürk imzası stickerında amerikan bayragı gözükmesi manidar olmuş![]()
O fotoyu bilerek cektim hem Amerikali Hem Turkum hesabi![]()
Jant aldim taktim, lip hala alacagim bekliyorum. Tavan kaplanmadi muhtemelen kaplatmayacagim. 1-2 eksigim kaldi bitsin yeni konuda paylasacagim.
Kankacim icinde bol bol toz vardir
Jantlar alindi su an icin Sadece 1 eksigimiz kaldi ondan sonra detayli fotolar gelecek.
![]()
Abi jantlar muhtesem durmus, masallah.
evet 7 serisi oem jantlari style 95 diye geciyor. Tr de takip ettigim kadari ile e9x a takan olmadi burada takan var ama diger modeller gibi yaygin degil . Benim zevkime gore oem jantlar arasinda e9x a en cok yakisan bu . Yeni konuda degisik acilardan fotolar ekleyecegim o zaman ne demek istedigimi anlarsin :
Edit
Sadece 1 kare ekliyim
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)