hayırlı olsun kardeş kazasız belasız inş
masallah çok güzel araba almissiniz.arabaniz yurt disinda bile bu km de resmen altin degerinde.
bu arabalarin kronik rahatsizligi yok denecek kadar az.sadace 4X4 olmasi bazen sikinti yarattigini söylemislerdi.birde 4X4 oldugundan yakitit digerlerine göre daha çok yaktigini söylemisti bir arkadasim.
maşallah çok güzelmiş.
Değerli bir araba Hayırlı Uğurlu olsun güle güle kullanın..
nacizane bikaç tavsiye,
yazılım fln yapacaksanız yüksek tork dan uzak durun aktarma sağlığı için, ön salıncak burçlarını devamlı orjinalleri ile değiştirin, sert buçlar ani tork yüklemesini direk aktarmaya bindiriyor, Emme Manifoldundaki kurumu kontrol ettirip varsa temizletin akabinde EGR yi kapatın, Dahada sırtınız yere gelmez bu arabayla Allah ın izniyle..
tekrar hayırlı olsun..
şöyle golfler görünce mutlu oluyorum. maşallah
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
maşallah gerçekten çok süper bi araç eski bi golf kullanıcısı olarak bu aracı gerçekten çok beğendım yani 1.6 önden çekeri öyle bi yol tutuyosa bunun neler yapabileceğini düşünemıyorum bide keyfi az yakması çok gitmesi artısı
denilicek laf yok maşallah allah kaza bela vermesin hayırla uğurla binmeyi nasip etsin..
yalnız satan amcam bidaha buna yakın bi araç almazsa başınıza ekşicek gibi geri verin diye![]()
Bugun boşluk vardı hadi dedik birkaç fotoğraf çekelim.Herkese iyi seyirler
![]()
TeamPASAOGLU
İzmir Yetkili Bayii
Koltuklar kaymakGüle güle oturun.
hayirli olsun shero. gule gule bin.
valla bende alirim satarsan![]()
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
tşk ederim arkadaslar dostlar suan satmayı düşünmüyoruz .
Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)