SS 306 vs AD VTİ - 2 - YouTube
Birde bu var![]()
.
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
kanka 4.denemelerde şişti benim arac artık ve o videoda 6ya 400devir erken attımo yüzden o kadar rahat geldi toplayana kadar ben.
araçta piston var egzantrik var şişmek bilmedi durmadan 6-7kere denedik 2 kere önde yürüdüm 1-2 boy sonra camurluk boyu önde ve yanyana yürüdük, bu arada dipnot 55yanak lastiklerim var orda ve ayarı öğlen yaptık aksam denemeye cıktım ayar oturmadan![]()
itr egzantrik,beyin,filtre egzos 4.785kısa msd ateşleme klima tertibatı sökük hedırs piston itr yağ su pompası işte specleri.
bence hakkıyla yürümüyordu ama benden ileride olması lazımdı ama ne kadar bilmiyorum. zart diye basıp gidicek gibi değil ama![]()
kanka seni üzerim dicemde ben üzüldüm kapağı toplayıp ayara gidicem ecufastesana atarım var çok pis hırs yaptım vti düşmanıyım hondalara ölüm honda vtec gti çiçek açar 5500devirden sonra başlayan hayat geç kalınmış hayattır bla bla bla huahauh
![]()
geçen sen ol ama baskası olmasın huahau
sen topla su arabayı verde rodaj yapıyım arabam yok altımda vti'miz olur hiç olmazsa sende rodajı bitirirsin![]()
birde su var kanka şimdi diceksin ki basıma hep masraf acıyonbu iş sadece p28 ile olmaz haberin olsun hondata veya neptun al + olarak
![]()
bendekı setupuna gelmıs yıne makıne massall kardesım
Ek b16 swap
Ek 1.8 strokır
Ek 1.9 strokır
Ek b20 n/a
Ep3 type-R STOCH...
yok be olm olmaz dıye bısey yok da ben mutevazı takılıyom canım ısterse onuda alırım ne olcak al tak bısey yok o tarz malzemelerde alt yapı saglam olsun gerısını hıc takmıyorum kafama
eyvallah Burhan içi dışı çok güzel makinasına harcadıgım hiç gözüme gelmiyor zıyan olucak dıyemez kımse
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)