very nice.... far karartma ve coil diyorum![]()
very nice.... far karartma ve coil diyorum![]()
kardeşim kazasız belasız cezasız binersin umarım... yapmak istediğin herşey için yanındayım![]()
jantlarıda tam istediğin gibi boyatırım ben sana![]()
yaylarıda hallettik mi bu hafta daha geniş kapsamlı önümüze bakıcaz![]()
ne diyoruz o zaman 06 vts 04 loading![]()
aldığımda prins marka lpg bağlıydı samsunda litresi 2.60 civarı normal kullanımda 30krş yakıyor ama yerine göre bastığımda 40 krş a çıkıyor en fazla
tşk ederim amin
evet var cam tavan da arkada oturana yarıyo4 veya en fazla 5 cm düşünüyoruz 6 lık bizi perişan eder
çok güzel diyosunda coil e güç yetmez ta technix diye bi firmanın var 1000 liraya onunda memnun kalmayanı çok artık yay la alçaltıp devam etcez far karartmayıda nası yapıcaz bilmiyorum adaptif zenon var içini zarar vermeden açarlarsa neden olmasın
eyvallah Samet 23 nisanda burda olsaydın keşke inlettik sanayiyi
harbiden yay işini halletsek tadından yenmiycek gücü alıyoruz almasına yere aktaramıyoruz
06 c4 vts loading
maşallah ilgi çekici bi araç jantları füme yapıp bastın mı tamamdırallah kaza bela vermesin
Peugeot Sport
Maşallah Allah kazadan beladan beladan saklasın.yurtdisinda bu kasada hem 1.6 hdi hem 2.0 hdi var ama getirmediler zıkkım çıksın.2.0 hdi alınıp omurluk binilcek araç gözümde.
Eski aracım olup güzel keyifli bir araçdır, sadece yakıt vergi sıkıntısı yaşantı bana
BMW 320İ ED 40Th Year Edition - 2016
Golf 7 TDİ DSG Highline - 2013
207 RC Le Mans - 2009
C4 Coupe VTS - 2006
C3 Sensodrive- 2005
en kısa zamanda ürettiğimiz gücü asfaltın içine işlicez kardeşim![]()
teşekkür ederim bu ara ilgiyi biraz fazla çekiyomuşuz dışardan arabanın sesini dinledim durdurup silencer ı taktım hemen
amün cümlemize
devletimiz sağolsun 2.0 arabaya 7 yaşından sonra 1000lira vergiyle ancak binebiliyoruz
1.6 insignia lar c180 ler 50 krş bindirip 11 krş indirmeler yazık günah valla
yok abi durumlar fena olanı buna yatırıyoruz
tavsiyeleriniz olursa her konuda çok memnun olurum.
beğenmenize sevindim genelde her yerde typer la yürümediği için eziyolar
işallah kardeşim bugün zaten atakumu inlettik arkadan dinledim de napmışız ya öyle selektöre falan gerek yok millet sağa sola kaçışıyo
![]()
aracı bizim noterin karşısında görmüştüm etlikte mi satışını almıştınız?
hayırlı olsun güle güle kullanın...size tavsiyem shopladıgınz jant rengini hemen yapın ,farları dikkatli ve acele etmeden acın ki bu cok zor olacak meges gibi bi malzemeyle kapatmış fransızlar almanlar gibi deil allah kolaylık versinarkada 5 lik yay kalsın önlere izmit coilover
kattan sonra 51 düz boru zaten yapılmıs otto spec yanık uc son susturcu Simota acık flitre
307cc 2.0 imde aldıgım en iyi ses ve sonuclar bu sekilde son olarakta lpg varmış ateşleme arızası verirse eger hemen sildirin ve bujilerinizi sık sık kontrol ettirin güc kaybı ve yakıtta cok farketiryor peugeot gurubunda...kazasız belasız
O jant rengi harika durur. Ayrıca aracın sesi gerçekten çok güzel typer gibi sanki![]()
Gökteki Melekler Bizim Şehitler
evet etlikte aldık satışı.hatırlamanıza sevindim kaç ay geçti aradan
teşekkür ederim.farlara ellemeyi göze alamadım fiyat sordum tanesi 1300 tl dediler tmm dedim böyle kalsınson susturucu ve filtrem mevcut ama sizin aracın videosunu görebilirsem aklım çelinebilir
dediklernizi dikkate alıcam sizin gibi kullanıcıların tavsiye vermesi gerçekten faydalı oluyor.sorunu bulana kadar sanayi insanına para kaptırmaktan bi nebze yırtıyorum
![]()
Evet farların fiyatları insanı herseyden sogutur bırak karartmayıvideosu cok aslındada arkdaşımın pc sinde hepsi
ama bitane link var bildigim onu paylasiyim kesici ve ara gazlarda patlamaya yakın sıkmalar ve tok sesini ben seviyorum
işte link :206 gti otto egsoz- YouTube
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)