araç satılık mı
![]()
Maşallah renk cok iyi,araç daha iyi![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Maşallah kazasız belasız... çok çok iyi duruyor
Maşallah cok güzel araba senden önce doğu için bakmıştım bu araca. İsmail abi meraklı bi adam bu tarz arabalara jantları falan yurt dışından getirtmişti yanlış hatırlamıyorsam maşallah cok güzel. Bide bu güçte yakıt ne alemde ne yakıyor.
1.6tdi.
Ecutech.
Tam binmelik araç maşallah kazasız belasız kullan.. Zaten nadir var ben bi ara kaçırdım düzgün bi tane..
maşallah yasin cidden çok güzel bi aracın var![]()
teşekkür ederim![]()
amin cahit. inşallah sen de emeklerinin karşılığını alırsın
emeğin var bahri çok kara duman yıkadın hakkatenoem iyidir ya. fazla dikkat çekmesin
çok teşekkürler...
gücümüz kadar olan tüm arabalarla yürürüz yainanın aklıma gelmedi ama tork fazlamız var *****
sıfırdan başlayıp 300+ lara gelmek için 7-8 bin gider galiba. ancak 280 den 300+ lara 2bin yeterli olacak gibi. 400 e yakın bi değer için +2bin daha ister sanırım
allah razı olsun tşkr ederim
yeni değilbir yıldır kara tren modundayız
Sahibinden.com da ilanım var
teşekkür ederim.
Aynen öyle.ismail abi tamponu da jantı da halletmişti aldığımda sağolsunben sadece yay ve koni taktım dışına. Fazla birşey yaktığı söylenemez. Şehir içi 7 litre yakıyorum. Şehir dışı sakin kullanımlarda 4,5 - 5 litrelere düşüyor
Saol çağdaş teşekkürler
valla ben bi ara sattım. 2 hafta sonra geri aldım
Saol Ümit teşekkür ederim![]()
cok güzel masallah 150 hepsi tatlı oluyo sanırım![]()
Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii
kardeşim cok emek ettin totalde 15 saat falan telefonla konuştuk senle heralde bu lanet motorlar içinama sonucu gayet güzel ve daha da güzel olacak. kocaman maşallah leonumuza
![]()
bir maaşallah da benden gelsin. gerçekten çok güzel bir araba.
SEAT SPORT
şu bi gerçek adana seata gerçekten gönül vermiş![]()
bi kaç işlemden sonra 400 hp lerden bahsetmişsiniz bu motorun maksimum desteklediği nedir?
pd280 e maşallah![]()
maşallah güzel araç
dyno'da 160 - 170 km/h arasında dalgalanma var, avans vuruyo diycektim araba dizelne olmuş orda dikkat ettinizmi
Grow up! this is just a car
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)