hisli ve birazda hassas araçtır diyim. o an ne yapıosa ne varsa yolda sana hissettirir. kullanması çok zevkli alışında başka araçlar aşırı büyük ve garip geliyor :D
alto orj japon üretimidir maruti hindistan. mekanik olarak aralarında hiç bir fark yoktur hatta bazı alto modellerinde arkalarda makas vardır ayrıca altolarda otomatik vites seçeneği vardır(2 ileri 1 geri). onun dışında görsel olarak iç ve dışta değişiklikler var. 4. fotoğraftaki 90 model altodur. altolarda farlar panjur vs farklıdır iç mekanda da arka koltuk iki parçalı bazılarında vites kolu çerçevesinde plastik aksam bazılarında direksiyok yükseklik ayarı bulunur. içi dışardan gözüktüğünden rahattır. benim arka koltuğa ortalama 70 kiloluk 170 civarı 3 adam çok sıkışmadan oturabiliyor.
motor olarak seçeneğin yok 3 silindir 6 subab 800cc karbüratörlü motor ve 4 ileri şanzıman var. şehir içi kışın 5-6 (jikle kullanımı) yazın trafiğin durumuna göre 4-5 uzun yolda 4 litre tüketimim var.
jant olarak üzerindekiler 145/70 R12 dir. ancak 13 takabilirsin ve maksimum taban genişliğinde 165 olabilir ama o bile sorun yaratıcaktır tekerlek yuvaları küçük özellikle arkada. çok araştırdım 13 takarsan maksimum yanak yüksekliğinin 55 olması lazım ama çok çok kısıtlı bi yelpazen oluyo o zaman.
onun dışında ilk başta garip gelen (iyi anlamda) başarılı bir yol tutuşu vardır. anadoludan avrupaya geçerken 2. köprü çıkışında etilere dönen geniş bir u viraj vardır bilenler bilir orayı 4 vites 80-90 la girip savrulmadan belki 5-10 santim 4 lastikten kayarak 60-70 le çıkıyo kerata.
son olarak japonyada suzuki alto hindistanda 800 pakistanda da mehran adıyla üretilmiştir bu kasa. 2000-2001 modeleri türkiyede mevcut olup benimki ile arasında sadece görsel fark vardır. ayrıca 2013 model olarak klima+lpg opsiyonu ile enjeksiyonlu ve 5 ileri şanzımanla hindistanda hala üretilmektedir.
o köşe başı enteresan camarosu gtr jaguarı porsche orda sırayla durur öyle tehlikeye açık :D ben oğlumu mümkünse eğer otopark dışına park etmem adamlar köşe başına bırakıyor :D
adile sultan sarayının o tarafta kavacık köprüsünden girip çengelköye inerken kandilliyi geçtikten sonra.