çok tatlı duruyor maşallah be
kazasız belasız güzel günlerde kullanırsın inşallah
Printable View
çok tatlı duruyor maşallah be
kazasız belasız güzel günlerde kullanırsın inşallah
Maşallah çok beğendiğim bi araçtır kolay kolay arıza yapmaz iyi bi araçtır
maşallah çok şirin? kaç kg?
hergün kozyatağından etilere gidip geliyorum ki uzun yola gitmişliğim var (İstanbul-Mersin-İstanbul) çok rahat bir araç. çok masrafı olan bi araç değil ama dikkat edilmesi gereken noktaları var. onun dışında parçası çok pahalı olan bi araç değil ve şimdiye kadar arayıpta bulamadığım parça yok. en son fiyatları bilemiyorum ben 4850 ye aldım 3-3,5 arası olanların altından ne çıkıcağını pek bilmiyorum iyi kontrol ettirmek lazım.
teşekker ederim. evet genel olarak sağlam araç ama bir iki zayıf noktası var ama ustasını bulursan onlada ortadan kalkıyo.
650 boş ağırlık :D
uzun zaman oldu. bu zaman zarfında Road Runner la çok şey yaptık yeri geldi yenilendik yeri geldi değiştik yeri geldi eğlendik. motorumuz elden geçti sorunlu 4. vites dişlimiz yapıldı mekanik problemlerimiz halledildi. artık yağ yakmıyoruz su eksiltmiyoruz ve daha az yakıyoruz. aldığım günden beri severek bir kere olsun öflemeden kullandım bir gün üzmedi. kendisine aşığım biricik oğlum benim =))
http://imageshack.us/a/img842/2638/5...7879383058.jpg
mustang :) aboo neyse ilk aracın tadı başkadır özeni başkadır hayırlı olsun
fotolar güzel sondan bi öncekini ayrı beğendim :)
maşallah aracınıza.
manzara resmi çok hoşuma gitti :D
allah kaza bela göstermesin ...
resimler süper:) güle güle kullanın :D
Arabasina asik insan ornegi :) masallah
süper ya çok şirin valla fotolarda öyle maşallah :)
herkese teşekkürler iyi dilekleri için =))
böyle arabaların değerinibilenlerin olması çok güzel, severim böyle küçük şirin araçları, maşallah umarım üzmemeye devam ederde sizde onu bırakmazsınız :)
maşallah seviyorum bu suzukileri kazasız belasız
maşallah çok güzel bende düşünüyorum aslında yeni ehliyet aldığım dönem için :D ama sığarmıyım birde Maruti ile alto arasında ne fark var ekonomi için hangi motoru önerirsiniz kaç vites bijon aralıkları kaç jant almak istersek felan
Fotoğraflar çok güzel özellikle Ferrari'li olan :)
Fotoğraflar çok harika :) Boğaz manzaralı olan nerde çekildi ?
kazasız belasız maaşallah :) tebessüm ederek baktım resimlere :)