maş. görmek istediğimiz araçlardan biriydi.. gördük rahatladık güle güle kullanın
AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Ben bisikletle bile gitsem yanıma blueboyu alırım beyler kırılmayın... Murat Ç. ( ZiYa Corsa ) - ( KN 206 RC ) - ( VU GOLF VII ) - ( PM FABİA III)
cembozbey Nickli Üyeden Alıntı kardesim maşallah gule gle kullan eyw kardesım benım allah razı olsun tesekkurler
BLuEBoY Nickli Üyeden Alıntı maş. görmek istediğimiz araçlardan biriydi.. gördük rahatladık güle güle kullanın allah razı olsun tesekkurler
BurakCengizhanoğlu Nickli Üyeden Alıntı Kardeşim kazasız belasız bin inşallah saol kardesım allah razı olsun
taytay Nickli Üyeden Alıntı maşallah Allah kaza bela vermesin allah razı olsun tesekkurler
meh66 Nickli Üyeden Alıntı zannetmem kanka allahtan buyuk bır dert sıkıntı gelmedıgı surece ben cok sukur memnunum haftada 1 kullanıyorum ama yetıyo ızleyınce bıle guzel Otoparka geçerken bakıyorum hergün Maşallah diyelim nazar değmesin
masallah... gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
fordfocus2st-diesel edition- suzuki swift GL
BaTu-Rc Nickli Üyeden Alıntı Otoparka geçerken bakıyorum hergün Maşallah diyelim nazar değmesin eyw kankacım allah razı olsun bende arada bır gıdıp bakıyorum
bora1311 Nickli Üyeden Alıntı masallah... gule gule kullanin, kazasiz belasiz... allah razı olsun tesekkurler
meh66 Nickli Üyeden Alıntı eyw kankacım allah razı olsun bende arada bır gıdıp bakıyorum Bi ben göremiyorum sizi kanka
BurakCengizhanoğlu Nickli Üyeden Alıntı Bi ben göremiyorum sizi kanka kanka aracı gorebılırsınde garjda ben yokum bayagı yogunum anlıcagın
BurakCengizhanoğlu Nickli Üyeden Alıntı Bi ben göremiyorum sizi kanka Ben arabayı sahibinden çok görüyorum
Maşallah..
BaTu-Rc Nickli Üyeden Alıntı Ben arabayı sahibinden çok görüyorum aynen batu benden daha cok goruyodur herhalde
SerhatA. Nickli Üyeden Alıntı Maşallah.. teşekkurler
Du bakıyım bende bu hafta bi geziyim otoparkları
BurakCengizhanoğlu Nickli Üyeden Alıntı Du bakıyım bende bu hafta bi geziyim otoparkları zaten yazıyo arabanın ustunde lutfen el surmeyınız dıye
BurakCengizhanoğlu Nickli Üyeden Alıntı Du bakıyım bende bu hafta bi geziyim otoparkları kanka okulun otoparkı değil
maşallah Allah kaza bela göstermesin hafta sonları devamlı denk geliyorum bostancı tarafında çok güzel
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları