Çok güzel duruyor , maşallah...
Maşallah güle güle kullanın GTI'ı..![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Çoook güzel araba beHayırlı olsun Ahmet abi çok çok iyi bir tercih yapmışsın maşallah araba da tü tü tü
![]()
EMC
Maşallah abi ekoseli piknik örtüsü desenli koltuklar en sevdiğimizden(çok ciddiyim koltuk deseni konusunda yanlış anlama
) Her motorun turbosuna bindin bakalım sıradaki ne olacak
![]()
maşallah kazasız belasız
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
abi çok hayırlı bi dönüş olmuş.
nefis nefis
kazasız belasız.
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Allah Razı olsun
Bende seviyorum koltuklarımı
Çok teşekkür ederim, Allah herkesin gönlüne göre versin
Amin, Allah Razı olsun
Koraycım çok teşekkür ederim, pazar erken gideceksen buluşup arka arkaya gidelim
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
Maşallah kazasız belasız.Koltukların deseni çok hoşuma gidiyor böyle modern bir araçta ufakta olsa bir klasik havası var.
Ahmet abicim Maşallah işte bu yakışmış tebrik ediyorum bol gazlamalı kazasız belasız cezasız kullan İnşallah tam istediğim aracı almışsın..
Bu araçtan TR de pek yok acaba nerden bulup aldın bende dusunuyorumda aynısını???
maşallah çok güzelmiş
bu kasa gti ilk defa görüyorum yada R görmekten gti göremez olmuştuk diyelim
tekrardan maşallah ...
bi sorum olucak manueli var mı bu kasanın ? arac önden çeker mi ? 4 çeker mi ?
teşekürler...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)