maşallah zaten renk ve kozmetik olarak çok güzel bi 205 di hakettiği gücüde bulmuş sonunda. Hüseyin abininde ellerine sağlık yine bir 205 e sihirli dokunuş yapmış. abi inşallah kazasız belasız binersin.
Printable View
maşallah zaten renk ve kozmetik olarak çok güzel bi 205 di hakettiği gücüde bulmuş sonunda. Hüseyin abininde ellerine sağlık yine bir 205 e sihirli dokunuş yapmış. abi inşallah kazasız belasız binersin.
hey maşallah.. kazasiz belasizzz.
Yorum yazmazsam catlarim:) 205 ci olarak bana ilk yardim eden kisi selim abidir. Cok saatlerini yemisimdir. Bu yaziyi okuyorsa hakkini helal etsin. Daha sonra huseyin abi savas abi ve erkutla tanistim.Zaten araci biliyordum selim abiden. Cok emek etti. Cok zaman harcadi. İlker abi gercekten dogru tecih yapmissin. Masallah kocaman. 120hp tekerde cok guzel deger. Hemen huseyin abiden kapmişsindir cb egzantrigi:) abi ne olursun bu arabayi satma. Herkesin emegine saglik. Huseyin abi gerekeni yapacaktir eminim. Buz garage olarak senide huseyin abiyide draglarda gormek isteriz. Kazasiz belasiz gunler.
Maşallah Abi bugun canlı canlı gördüm çok diri çok güzel gerçekten.
maşallah..
maşallah çok güzel TR'deki ender GTİ'lardan biri :)
araç izmit'de mi yoksa ankarada mı ? izmit'de ise pist organizasyonunda bizde İTB'li 205 ile orada olacağız görüp yakından incelemek isterim :)
maşallah farlarına resmen bittim güle güle kullanın
maşallah çok diri duruyor kazasız belasız
İyi dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim arkadaşlar. Kapağıma Bulgar hendeğini atlattırdımmı işlem tamamdır. Daha güzel olacak inşallah.
çok güzel maşallah!
41 kere maşallah çok diri duruyor :)
Maşallah aracın çizgisi çok iyi. Kazasız günler sizinle olsun ;)
Abim kocaman maşallah eski bi pejocu olarak bu arabaya farklı bi sempatim var,allah kaza bela vermesin,
Yanlız biraz parlasaymış iyi olucakmış :D