Maşallah diyim bende perşembe günü aldım bi tane acayip keyifli bir araç :)
Printable View
Maşallah diyim bende perşembe günü aldım bi tane acayip keyifli bir araç :)
41 Kere Maşallah Efsane Aslana :)
arabanın rengi ve kendisi cok güzel carb ayarlarınız ne durumda high thorttle afr si ne durumda çokmu değişken merak ettim birde 1.6 ların krank stroke ve piston capı nedir.?
Turbolanıp sökülse çok güzel şakalar yapılabilir :) Kazasız belasız.
Her Ne Kadar Artık 205 GTI`ile İlgilenmesemde Soru Sorulmus Yazıyım Dedim. 1.6 1.9 Arasında Piston Capı Farkı Yok. Sadece Krank Ve Kol Farkı Var ( 1.6 83x73 Stroke ) ( 1.9 83x88 Stroke ) 1.6 - 1.9 Ana Yatakları Aynıdır. 1.6 Kol Yatak 45mm 1.9 Kol Yatakları 50mm`dir, Sadece Krank Ve Kol İle 1.6 Hemen 1.9 Olabilir. Kapaklar Aynırıdr Sibop Ölcüleri Vs, 1.9 Egzantrik 4 - 5 Derece Daha Yüksektir. Aralarında 15 Hp Fark Var 115 - 130 1.6 GTI Volan 1.1 Kg Daha Hafif Bu Arada. Bloklar`da Aynı. ;) Uzun Lafın Kısası 1.6 8v - 1.9 8v`den Ne Yaparsan Yap Hiç Bir İcraat Olmaz :) En Güzel Yapılacak Spec ( XU10J2TE 2.0 8V Stok 0.4 Bar 150 Hp ) Koyup İyi Bir Yazılımla 1 Bar Basıp Kullanmaktır. MI16 Falan Eski Makınalar Zaten Yok Memlekette, Artık Şu Saatten Sonra Kımseyede Hayrı Olmaz MI16`nin Vakit Emek Kaybı Olur. Elin Çekik Gözlüsü K20 Yapmıs Salmıs Piyasaya Kım Ne Ugrasir MI16`ile :)
Örnek Video XU10J2TE Swap 205 GTI
http://www.youtube.com/watch?v=zfE-arYSxGw
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar..
Allah herkezin gönlüne göre versin.
Allah razı olsun.
her ne kadar soruya cvp vermıs olsanızda .***** sayfada daki yorum ve sohbetin dısında bir giris yapmıs sınız ...205 bir efsanedir icraatını tum dunyaya kanıtlamıs gonullerın aslanıdır bızler için..BILMEDIGIMIZ NE ASLANLAR YATIYORDUR.. 205 lerın pıstlerdekı temsılcısı huseyın balkaner ın dercelerı ve harcadagı makınalardan hıc bagsetmıyoruzz bıle ..sohbetınız bol olsun..205 ler hobi aracı olsun:)
..............................
:icon_tup: :icon_tup:
Tamamen katılıyorum , aracı aldığımda 1.6 motor 60-70hp falandı çok aşırı yavaş olduğundan bir gece canımız sıkıldı tamamen çıkma malzemelerle (ana yatak , kol yatak , triger kayışı , kapak contası vs.vs.vs hatta totem yaptık arabadan çıkan yağı ve suyu kullandık yeni hiçbirşey yok) makarsına motor yapıp koyduk arabaya. Bir beklenti yoktu yani.
Yaklaşık 1 yıldır gaz basılıyo tık yok gayet te güzel gidiyo.Bitik subab lastikleri yüzünden duman atması dışında sıkıntı yok..
Kasasının hafifliği nedeni ile terciğ edilebilir , ama dediğin gibi ciddi birşey yapmıyacaksan Örn: 3Litre V6 607 motoru koyup 0.6-0.8 üflemek. Pek uğraşmaya gerek yok. Performans anlamında megane ve typeR fazlasıyla yetiyo bana. Bu daha çok hobi aracı gibi bişey.
.....................
Güzel Araba Maşallah Allah Kaza Bela Vermesın
bende 205 hastası olan birisi olarak yaşından ötürü üstündeki makineden pek bi verim alınamayacağı kanaatindeyim 2005 yılında ilk arabam 205 1.9 gti dı parçacıya gidip herhangi bir parçasını sorduğumda trafikte hala 205 varmı - 205 mi yenimi çıktı o felan gibi sorularla karşılaşıyordum gskill nickli arkadaşımız özellikle 205 hakkında çok detaylı bilgiye sahiptir bir kaç 306 gti engine swap proje girişimimiz oldu fakat aldığımız makinelerin en temizinde kapaktaki yağ su kanalları artık çürümüş vaziyetteydi kısacası k20 varken uğraşılmaz kısmına bende katılıyorum heee 205 kasa olarak çok avantajlı bir araba k20 de performans ve sağlamlık konusunda kendini ıspatlamış bi makine eğer varsa imkanınız bu iki bileşenden oluşan bi canavar yaratmanız bence çok yerinde bir uğraş olur..
Hann Hocam, Kasa Olarak Avantaj Cok. Ama Malesefki Temiz Makina Yok. Bu Yüzden Alıcan k20`yi vericen toda ınceyi port polisi, kproyu, 76 lıkz düzü sona warex, eve girenın canı cıksın :) biri deseki ben burda 205`e k20 yi koyarım. hemen yarın arabayı indiriyim dükkanının önüne :) yoksa ef alcam en sonunda takasta teklıf edenler var. olmadı öyle yapcaz artık :)