hehe eyw :)
valla babam 11-12saatte falan geliyo ben 14altına düşemedim daha :D
Printable View
valla allaha cok sukur suan ıcın bı sıkıntı yasamadık 10senedir.. son 6senedirde araçla gitgel yapıyoruz bir sıkıntı yok..
maşallah maşallah abi plaka bosna basım mı :p aynalı filmle jilet olur araba cok guzel :)
alet gergin :) maşallah kardeşim
w203 :) yakıttan bahsedebilirmisin ? 2005 2006 sport editionlar çok hoşuma gidiyor.Motorları hakkında pek bilgim yok.Sahibinden de çok farklı hplerde c180ler var :D 2004de özel seri fln. C den korkulmalımı ?
Maşallah yavrum boncuk boncuk ;)
Hem gidiyor hem az yakıyor hem yanlıyor hem de konforlu mis :D
tam aynalı değilde siyahımsı aynalımsı bi film var hoc ahmet abinin orda gormustum aklım o filmde kaldı ondan yapcam muhtemelen :D eyw ciğer
5.2-6lt uzun yol
şiçi trafiğine göre 6-9lt yakıtı var dizelin chipsiz..
C'den korkulcak pek bişey yok kronık arızası yok vsvs :) ama bnzinlisi nasıldır yakıt olarak bilemicem malesef..
@ekrembaba
tenks :D
@yavuz
ben post atarken yazmısın kankacım aynen dediğin gibi ama ah bi chip bide biraz daha sert olsa dha bi şön yanlicam emmee artık kısmet :D komfordan ödün versem bu sefer ondan yakıncam en güzeli böyle :D
Allah kaza bela vermesi keyifli sürüşler...41 KERE MAŞALLAH....
dizelin gözünü seviyim,maşallah Onur çok güzel gözüküyor,gerçi hala gözüm puntoyu arıyor ama :)
onur far al combo kesin.. 5 yaş gençleşiyo araba :)
maşallah onur abi pist günündede dikkat ettimde jantlar çok hoşuma gitti:D
Maşallah kazasız belasiz.
kankacım dediğim gibi far alcam ztn ama tamponlar ve marşpiye ile birlikte alcam classic tamponuna gidipte mercekli far takmam yani :D
kt6 ztn amg jantının replikası gibi o yüzden orjinale yakında duruyo güzel oldu bence de ztn :) teşkür herkese ah bide pistgününde foto ceken olaydı :D
masallah...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
Masallah kazasiz belasiz..
surucu kapısının aynasıyla yolcu kapısındakı ayna nın yerlerı farklımı ? yanı sankı sofor kısmındakı daha yukarda yolcu kısmındakı daha asagıda gıbı gozuktu bana 1. resımde dogrumudur ?
genel olarak gayet dırı duruyor arac maşallah.