foto acısıyla alakalı sanıyorum ki cunku oyle bır fark olması mumkun değil.
Printable View
foto acısıyla alakalı sanıyorum ki cunku oyle bır fark olması mumkun değil.
maşallah jilet jilet :D tampon farla bi 5 yaş daha gençleşicek :D
Onur maşallah canlı canlı daha da güzel görünüyor :)
Masallah, hem hacim var hem dizel tam keyiflik bence, kazasiz belasiz kullanin :)
Maşallah kazasız belasız...
hayırlı olsun güzel makine
Güzel araç kazasız belasız :)
cok tesekkurler herkese.. belki kafadan 2cm daha basip tamponlari degistrmeden on tampona brabus tarzi lip yptirip far deistiricem babamla tartismasi icindeyiz haha
Maşallah...
kazasiz belasiz insallah..
sevdim..=)
Maşallah...
kanka maşallah gördum cok begendım hıcde classic gibi durmuyor:) avangart olmuş.
Onur KA .. Güle güle kazasız belasız kullan bakalım, ama gerçekteki güzelliği resimlere yansımamış :) Canlı canlı daha bi güzel
Cok sagol cem abi ALLAH razi olsun . Hakkin odenmez.
her zaman demisimdir arabayi araba yapan cant ve alçaklik kombinasyonudur.sizinki masallah cuk diye oturmus.Allah güzel günlerde kullanmayi nasip etsin.
bu arada size sormak istedigim birsey var.***** izin zamani geliyor siz hangi yolu kullaniyorsunuz?bulgaristan tarafindan geliyor iseniz sofya çevre yolu hala çukurmu?
Selamlar,bg sofya cevreyolu dediğiniz yol egerki bariyersiz olan 8serit yolsa halen cukur bıraz evet ondan ziyade aptal saptal yerlerde setler mevcut .. :D bg üzerinden gidip geliyoruz bizde.. yunan cok uzatıyo ama yolları asırı duzgun tabi orası ayrı mevzu.. :)
mercedes forum üyesi olarak çok beğendim aracını maşşallah.....
simdi sana söyle diyim.o yol tek gidisli tek gelisli bir yol.bulgaristandan Türkiye ye giderken sofya nin için girmeyip isiklardan sola döndügümüz yol.bazi silayolu forumlarinda 20 cm çukurlardan bahsediyorlar size onun için sormustum?
ben makedon yunan üzeride de gittim 300 km asagi yukari oynuyor ama sorun ipsala dan sonra basliyor.yol sehrin içinden geçtigi için sakincali oluyor.basimdan geçen olayi anlatayim.birgün belçika ya dönüyorum tek basima sabah 7 sulari filandi.traktör sola sinyal verince bende sagindan geçeyim dedim megersem adam sag tarafa dönüyormus o arada bende bos bir yere attim kendimi arabayla haksiz olduklari halde birde dayak atacaklardi.onun için o yola sicak bakmiyorum ama bulgarin yollarida kötü.sirf o pis 50 km yol gözümde büyüyor.