Çok karizmatik aracınız var Allah her türlü kazadan beladan korusun.
Bu arada bunların içi bu kadar güzelmiydi yahu dibim düştü valla.. :o
Printable View
Çok karizmatik aracınız var Allah her türlü kazadan beladan korusun.
Bu arada bunların içi bu kadar güzelmiydi yahu dibim düştü valla.. :o
ön göstergeye bayıldım acıkcası aveolar basit bir arac olarak gozume gelırdı ama bayaa iyimiş. masallah aracada nokta olmus
şu an önler 4,5 arkalar 3,5 cm basık ama tabi 225x40x18 lerle :) 16 ya dönmem tekrar ya seviyorum jantlarımı <3 :D
teşekkürler evet motor göstergesinden çalıntı yapmışlar :))
DEV teşekkürler :D
amin sağolunuz. güzel güzel :))
çok mersi :)
Maşallah kazasız belasız... çok güzel duruyor
orhan keptın!
hayırlı uğurlu olsun aracın valla
smart vardı sattın onu demek
yolda görüyorum bu aletlerden hoşuma gidiyor benim de
size bi tavsiyede bulunmak istiyorum samsunda bi arkadasımın aracında war ön ve arka logolar ve aynalar sırasıya yesil beyaz ve kırmızı yapıstırma ile kaplı yanyana çok hoş bi görüntüsü oluyo
http://i49.tinypic.com/2laso5k.jpg
Hayırlı olsun kazasız belasız kullan orhan abi toyotadan sonra chevy ye alışabildinmi :)
bir komşumuz ilk aldığında aracı ön farları çok hoşuma gitmişti kadran göstergesi pek bi güzelmiş :D Allah kaza bela vermesin sade ve hoş aracınız var :)
arabanız çok dikkatimi çekiyor :D
Orhan abi çok güzel olmuş ellerine sağlık :) memnun musun abi araçtan benimde hoşuma gitmeye başladı bu araçlar
abı hayırlı olsun guzel yapmıssın gercekten kazasız belasız kullanırsın umarım maşallah :)
çok teşekkürler :)
hoşuna mı kaçtı :D
eyvallah Canercim. valla gayet memnunum. Hele lpg den sonra daha da memnunum :) son lpg indirimleriyle hiç ekonomi kasmadan, klima açık ve çoğunluğu trafikte olmak üzere 85 liraya dolan depoyla 375 km yaptım. feci mutluyum :)
sağolasın Kamer, amin :)
10 litre çok diyenler olmuş, benzin değerleri olsa haklısınız fakat, lpg değerleri hep benzin değerlerinden fazla olur araçların. :) Kilomotrede 23-24 kuruş yakıyor araç gayet hesaplı, ayrıca donanım da çok iyiymiş. :icon_tup: Kazasız belasız sürüşler.
Masallah Masallah araca :)
Haydaa, yıllardır benzinli arabaya biniyoruz, hiç bu değerleri tadamadım. Bi uzun yolda 5-6 lt arası yakıyoruz o zamanlar 20li rakamlara anca düşüyoruz :D Dizel ve lpg araçlar çok şaşırtıyor beni. Arkadaşım da 2.0 mondeoyla(lpgyle) 25-30 liraya şehiriçi 100 km gidiyorum diyor. 2.0 145 hp araç. Lpg bizim ülke için en uygun yakıt sistemi sanırım. :cool: :D