Çok karizmatik aracınız var Allah her türlü kazadan beladan korusun.
Bu arada bunların içi bu kadar güzelmiydi yahu dibim düştü valla..![]()
Çok karizmatik aracınız var Allah her türlü kazadan beladan korusun.
Bu arada bunların içi bu kadar güzelmiydi yahu dibim düştü valla..![]()
ön göstergeye bayıldım acıkcası aveolar basit bir arac olarak gozume gelırdı ama bayaa iyimiş. masallah aracada nokta olmus
şu an önler 4,5 arkalar 3,5 cm basık ama tabi 225x40x18 lerle16 ya dönmem tekrar ya seviyorum jantlarımı <3
teşekkürler evet motor göstergesinden çalıntı yapmışlar)
DEV teşekkürler
amin sağolunuz. güzel güzel)
çok mersi![]()
Maşallah kazasız belasız... çok güzel duruyor
orhan keptın!
hayırlı uğurlu olsun aracın valla
smart vardı sattın onu demek
yolda görüyorum bu aletlerden hoşuma gidiyor benim de
size bi tavsiyede bulunmak istiyorum samsunda bi arkadasımın aracında war ön ve arka logolar ve aynalar sırasıya yesil beyaz ve kırmızı yapıstırma ile kaplı yanyana çok hoş bi görüntüsü oluyo
![]()
bir komşumuz ilk aldığında aracı ön farları çok hoşuma gitmişti kadran göstergesi pek bi güzelmişAllah kaza bela vermesin sade ve hoş aracınız var
![]()
Orhan abi çok güzel olmuş ellerine sağlıkmemnun musun abi araçtan benimde hoşuma gitmeye başladı bu araçlar
çok teşekkürler
hoşuna mı kaçtı
eyvallah Canercim. valla gayet memnunum. Hele lpg den sonra daha da memnunumson lpg indirimleriyle hiç ekonomi kasmadan, klima açık ve çoğunluğu trafikte olmak üzere 85 liraya dolan depoyla 375 km yaptım. feci mutluyum
sağolasın Kamer, amin![]()
Masallah Masallah araca![]()
06 Z 7330/e46
16RV840/Leon
38EG636/A3
38YS538/Vti
64KD732/E200
38NN354/GTi
38ZH434/GTi
38AG367/GTi
38VT012/Vti
38YY502/GTi
38YE602/GTi
3YR792/206
38YE341/GTi
38AV256/GTi
Haydaa, yıllardır benzinli arabaya biniyoruz, hiç bu değerleri tadamadım. Bi uzun yolda 5-6 lt arası yakıyoruz o zamanlar 20li rakamlara anca düşüyoruzDizel ve lpg araçlar çok şaşırtıyor beni. Arkadaşım da 2.0 mondeoyla(lpgyle) 25-30 liraya şehiriçi 100 km gidiyorum diyor. 2.0 145 hp araç. Lpg bizim ülke için en uygun yakıt sistemi sanırım.
![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)