cok hos sıyah la kombin de cok guzel durmus.. maasallah..
bu gece yakından gördüm sinama yolunda insan böyle başarılı araçların burgazda olduğunu bilmesi ve görmesi sonucu seviniyo bekazasız belasız günler de
![]()
Maşallah. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle... Yolları bozuk memlekette de bu araçların keyfine varılamıyor. Bassan olmaz basmasan göze batar.3. vitesi unutuyor nerdeyse araç ..![]()
H O P E = (H)ave (O)nly (P)ositive (E)xpectations
maşallah kazasız belasızz cok guzel arac
edirnenin neresinden![]()
çok teşekkür ederim herkese, iyi dilekleriniz için çok sağolun, kimseye kaza bela vermesin, sorunsuz bi şekilde gazlayalım inşallah hepimiz
burgazlılara da ayrıyetten teşekkür ediyorum. inşallah hepimizin daha da güzel araçları olacak
bu arada twin, ilhami ertemin orada oturuyordum, okul falan olayına, 5 yılda 1 sınıf atlayınca bana göre olmadığını farkettimşimdi burgaza döndüm işle güçle uğraşıyorum
![]()
Çok Güzel Duruyor Jantlar Yıkılıyor,Cix olmuş Maşallah Kazasız ßelasız CZT Candır![]()
Ecu_Fast Jr.EVO_CzT
Far ve stoplardaki film sanırım onları acil sökmenı tavsiye ederim farları karart stoplarda orjinal kalsın daha güzel bi görüntü alırsın emin ol
Masallah.
Baps.
Yok film değil ikisini de dıştan kararttık. Ben biraz karanlık seviyorum, özellikle standart stopları çok gözümü yoruyor, fazla açık bir kırmızı sanki. ama tercih işte ilk defa bu kadar kişi normale dön dedi, şimdiye kadar beğenmeyen çıkmamıştı acaba resimlerde mi çok karanlık duruyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)