Araç güzel maşaallah. Allah kaza bela vermesin. M42-M44 S14le alakası olmayan bir motor olduğundan öyle bir uygulamaya gidemezsiniz. Ayrıca arabanız Mtech değil maalesef. Bir de ön tarafın ayarlarına bi bakılması lazım. Özellikle kaputla bıyık sacının arası çok açık...
arka tampon m değil orjinalin difüzörü değiştirilmişi , ayrıca direksiyon m paket çıkışı olmadığını ele veriyor eğer değişmediyse..
benim bildiğim kadarıyla ,
direksiyon
tamponlar
yan çıtalar
aynalar
yay ve amortisorler farklı oluyor fabrikadan cıkan m tekniklerde..
sattığım 318is aracının yürüyüşüyle ilgili biraz daha fikir verebilir..
http://www.techturkey.com/forum/vide...vs-fc-vti.html
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
Maşallah egsoz harici çok iyi.
enough ?
masallah arabaniz guzel duruyor farkli araclarla denemek isterseniz bende 1.6 ies var deneyebiliriz.
21/04/2012 de aracin motor sifirlandigi zaman yan citalar direksiyon yan aynalar komple degistiayrica arac bilgilerinde yazdigim gibi eibach 30-50 yay takildi araca direksiyon degisme sebebi cok kotuydu oyle dusunecek olursak m olmayan bir aracta kilit difiransiyel ve getrag da olmaz degilmi ben hic gormedim m tech olmayan bir aracta getrag ve kilit difiransiyel yanlis mi biliyorum yoksa yanlissam uyarin lutfen mtech aracta citalar nasil olmali aynalar nasil olmali mesela ayrica arac 3 ay once kaza yapti arka sol camurlukta duzeltme islemi yapildi ve arka tampon sigorta sirketinin gonderdigi tamponla degisti evet arka tampon m degil orjinalde degil yan sanayii duz tampon
![]()
araç güzel duruyor,maşşallah .bi arkadaşın dediği gibi kaputla böbrek arası biraz fark var bi ayarla düzeltilebilir.hayırlı olsun. Birde ben e36 ların büyük bir kısmında kilit olduğunu biliyorum fabrikasyon olarak . Ama %100 kilit değil, kilit oranı daha az. Sizinki %100 kilit mi ?
MMPOWER chip nedir ? yazılımın markası mı ? kaç bin devir çeviriyor ?
Mmpower firmasinin yazdigi chip tir %100 kilit olmayan dediginiz ASC oldugunu dusunuyorum ASC kilit degildir zaten kilit difiransiyel is lerin cogunda var zaten cunku is ler spor paket araclardir 3.18i nin yanindaki s uzantisi spor anlami tasiyor zaten ben bu kadarini biliyorum yanlisbiliyorsam affola
Mmpower firmasinin yazdigi chip tir %100 kilit olmayan dediginiz ASC oldugunu dusunuyorum ASC kilit degildir zaten kilit difiransiyel is lerin cogunda var zaten cunku is ler spor paket araclardir 3.18i nin yanindaki s uzantisi spor anlami tasiyor zaten ben bu kadarini biliyorum yanlisbiliyorsam affola
Fabrikasyon Mtech olan araçların ön tampon, yan marşpiyeller, yan çıtalar ve arka tamponu farklıdır. İçerdeki farklar ise spor koltuk, direksiyon simidi ve siyah tavan döşemesi. Süspansiyonu da farklıdır Mtechlerin. Getrag şanzımanla neyi kastettiniz bilmiyorum ama bütün is lerde aynı şanzıman bulunur. Kilitli diferansiyel ise M3 hariç ASCli olmayan tüm e36larda opsiyondur. Yani Mtechle alakası yoktur.
Ayrıca BMWlerde %100 kilitli diferansyel yoktur %25 vardır. Koskoca BMW %100 kilitli koyma saçmalığında bulunmaz zaten![]()
kayserideki mmpower mı ? bu arada ben asc ile ilgili birşey söylemedim.ASC automatic stability control yani esp nin az gelişmiş versiyonu kilitli diferansiyelle alakası yok.bende e36 ların çoğunda kilit olduğunu bildiğim için sordum siz özellikle yazınca .kilitli diferansiyel deyince %100 kilit mi acaba diye düşündüm niye öyle düşündüysemm paketle diferansiyelin alakası olmadığını bildiğim için sordum. Getrag şanzımanıda ford un ürettiği ve eski mercedeslerin kullandığı bir şanzıman olarak biliyorum .bmw de ne alaka anlamadım ...
Farlar ve böbreklerdeki m logosu hariç güzel, kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
Farları orjinal zkw ya da bosch marka mercekli tavsiye ederim.
Maşallah çok güzel duruyor![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)