maşallah allah kaza bela vermesin gerçekten değerlerde güzel arabalarda güzel. adana'ya getiriyor musunuz arabaları ?![]()
İyi o zaman güzel bir rolling org. yaparıız burda da![]()
methanol ve intercooler ile daha da güzel olur. hayırlısı maşallah diyelim![]()
bak gene böyle konuştuğun bir güneşli mc gecesini hatıurlıyorum![]()
kpro bile yoktu bendeeve giderken arabayı bizim otoparka koyarken ki suratını hiç unutamıyorum dünyaya küsmüş halin vardı ehueheuheuehue
canım kardeşim normal değerlere beni zaten geçmen farz oldu ama sen genede gecmeden birgün gecicem demiştim deme
bende seviyorum sizi canlarım![]()
PowerTune
Maşallah çok güzel deger birkanCooler ve methanolden sonra cıddı hızlanır yasinin ozaman şansı olmaz
Baycu emegine sağlık güzel iş çıkardı.
Yenı set up ın hayırlı olsun kardesım,ınsallah hedefıne varırsın.
Tek tavsıyem;bu kadar yuklenme,turbonun ve dıger parcaların dayanacagı gucler bellı. Anlık gucu alırsın ama ıkamesı "Imkansız" boyuttasın.
Yanı ya parcaları guclendır(degıstır) yada guvenlı sulara cekılArıza ısıksız-kesıntısız,kafa rahat cep rahat...
Dun aksamkı testler ve tecrubeler sana ısık tutsun.
Tekrardan hayırlı olsun,Pıste beklıyorum mutlaka Haftaya Cumartesı...
birkancım aracın standart turboyla halen güç çıkartıcak allahın izniyle daha güzel olcak eksikleri giderip bi cıtır ayarla çok çok daha güzel olacagına inanıyorum baycu yaman zaten ellerinden geleni yapıyorlar sen kafana takma bugun senin arabanın yapılan işlemleri bizzat takip ettim ve etmeye devam edicem eski setup la şuan arasında daglar var maşallah diyelimde nazar degmesin kardeşim benim.
Türkler öyle bir millettir ki,hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)