maşallah makına cok guzel cıkıcak garajdan projeler guzel kazasız belasız
maşallah makına cok guzel cıkıcak garajdan projeler guzel kazasız belasız
TR nin en dolusu oldu gibi maşallah
Dr.Ecu AntaLya
Bir CTR project daha, heyecanla bekliyoruz...
Masallah orcun insallah hersey gonlunce olur bol bol videolarini izleriz![]()
itb ile rbc arasında 7 ila 10 hp fark eder diye ümit ediyorum. yanı hedefimiz 267-270 hp oldu custom kollarım yapım aşamasında bu hafta içi inşallah elime ulaşıcak 2 aydır arabayı kullanamadım bende artık sabırsızlanıyorum bayramda çok sabırsız kolların geldıgı günün aksamına mars yapıcaz oda kendını ona gore ayarladı eksık olmasın yani heyecan dorukta bakalım artık hakkımızda hayırlısı![]()
Bir aksilik çıkmaz ise bayramdan sonraki draglara Honda performance ekibi olarak 2 typer ve 1 turbo fd6 ile orda olucaz.
ayrıca ıyı dılekleri olan arkadaslara tesekkürler.
Bu sikistirmaya itb yakisirdi zaten, insallah senkronda problem yasamazsin, amac zevk almaksa en guzel egzoz sesini itb sesine degismem, Allah utandirmasin guzel proje.
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
Kazasız belasız Orçun, gerçekten çok güzel bir setup. Merakla ITB sesini bekliyorum.![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
masallah bilader allah içine sindirsin güzel güzel gazlamak nasip etsin
Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii
Maşallah kardeşim kesene bereket.Çok güzel olacagına eminim.Allah nazarlardan korusun.
---BTU cupra---
Uploaded with ImageShack.us
custom kollarımızda geldı sonunda yavaş yavaş montaj yapıyoruz.
https://www.facebook.com/video/video...26325130763350 guncel bi video koyalım stok avans degeri 26 derecede yürüyor pump gas+
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)