Yemin ederim kocaman bir hasss çektim böyle bir güzellik olamaz bebek resmen maşallah Eray Allah kaza bela göstermesin![]()
Yemin ederim kocaman bir hasss çektim böyle bir güzellik olamaz bebek resmen maşallah Eray Allah kaza bela göstermesin![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
maşallah çok temız ve sade bir araç
hey gidi ne günlerimiz geçti hala dip diri hala çok güzel duruyor maşallahhayırlı olsun eray kardeşimize kazasız belasız binsin inşallah
Eray kankaa bitir şu askerliği bi çıkalım yollaraMaşallah kardeşim allah kaza bela vermesin boncuk gibi telde alınır demiştim almışsın hayırlı uğurlu olsun
Peugeot Sport
masallah kardesıme cok guzel ve temız bır arac allah kaza bela vermesın..
Yorumlar için herkeze çok Tşkr ederim ALLAH RAZI OLSUN İyi dilekleriniz için... Arabanın şuan eksikleri var son foto çekmedim araba kafa dip yaptım lastik bir parmak içerdearkayıda birazcık düşürdüm daha güzel oldu tamamen standart aldım fabrika filtre eksozunu ben söktüm f.h yapıp bi kaç arabayla denedim nasıl yürüdü görmek için gayet sağlıklı oldunu görünce tekrar orjnal filtresini geri taktım Sırada bulabilirsem İnpro Çift mercek far şefaf taban ; 63 lük varex var sırada onlarıda yapıp kozmetikle oynicam biraz inş ortaya gözel bişey çıkar
![]()
BAKİ OLAN ALLAH.........YA RAB!KUSURUMU AFFET.BENİ KENDİNE KUL KABUL ET....
hayırlı olsun erayım maşallah çok güzel görünüyorallahım kaza bela yüzü göstermesin inşallah..
o arka plakayı sök at benim için![]()
Martı tesadüf çok iyi geçmiş![]()
maşallah-hayırlı teskereler arkadaşa.
MaşAllah Hakan, Allah sahibine kaza bela vermesin...
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
Cok tskr ederm iyi dilekleriniz icin cümlemize kazasiz belasiz ... Ramo ayipsin kardesm onu sökmeye vaktim olmadi yaw))
BAKİ OLAN ALLAH.........YA RAB!KUSURUMU AFFET.BENİ KENDİNE KUL KABUL ET....
maşallah allah kazasız belasız arızasız cezasız kullanmak nasip etsin.
Maşallah kazasız belasız...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)