hay maaşallah tam rüyalardaki gibi mevzuama gene teg ve gene aynı yerde yağ atması hemde yatan arabada bide deli eder adamı.. bilenlere danış bilen ellere üç kuruş fazla ver onlara ellet aracı. hayırlı uğurlu olsun inşaallah
3 kere usta yaptım dedi gene geldi 1 kere kendim komple gene yeniledim contaları külbütör civatalarını temizledim silikonladım kapattım genede tam kesemedimhele sıkıştırdınmı inceden burun sızlatıcak kokuyu duyacaksın içerden. biz hala çözemedik tam olarak bulursak bi çıkış yolu söyleri hala bulmuş değiliz malesef
Maşallah nazar değmesin , kapağını hangi sebepten sökmüş takmış sordunmu subap ayarı falanmı yapılmı araca
yok yok sendeki durum okadar vahim değil ztn kapağın sökülmüş daha önceden belki zmnla contadanda olmuş olabilir bi takım conta al güzelce biriye taktır bu kadar temiz diri kaput altı zor bulunur belkide basit bişekilde keser seninki
Ben TEG kullanmadım pek anlamam ama o turuncu renk sıvı conta orjinalinde çıkmıyor diye biliyorum belki subap ayarı için açılmış olabilir sorun olmaz oda
maşallah araç çok diri duruyor allah kaza bela vermesin
o yağ sızıntısı daha önce açıldığında kapak kapatılırken sürülen sıvıdan kaynaklanıyor kapağı benzin veya balata spreyiyle temizleyip iyice yağdan arındırıp hiç sıvı sürmeden dengeli şekilde sıkarsanız önleyebilirsiniz biz öyle yaptık yağ sızıntısı kalmadı daha önce açan ustalar kapağı sıktıklarında kaçak vardı biz o işlemi yaptıktan sonra yağ sızıntısı kalmadı bence orjınal contasını söküp piyasa ürünü conta takmayın
41 LY 096
HAN PERFORMANS
kaput altının çekici bir pisliği var
maşallah kazasız belasız![]()
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)