Şimdilik bu kadar, Genel olarak Ömer Aydın kardeşime desteklerinden dolayı teşekkür ederim =)
Şimdilik bu kadar, Genel olarak Ömer Aydın kardeşime desteklerinden dolayı teşekkür ederim =)
bu kasayı cok sevdim özellikle 3 kapı kazasız belasız siyah benim rengim degil aracın hatlarını kaparmıs bence jantlarda daha iddalı olabilirdi
Siyah dan bende memnun değilim aceleye geldi biraz =) Jant olayın da bizim araçlarda genelde ET değerleri pek uygun olmadığı için jant çeşiti az uzun arayışlar sonunda kısmet oldu ET50..
Valla ben çok beğendim maşaAllah.Renginide jantınıda baya bi beğendim.Bunlar hakkında pek bir bilgim yok.Nedir motor özellikleri, gideri ?
Maşallah çok beğeniyorum 3k fiesta'yı,özellikle mavi favorim.
Kazasız belasız inşAllah.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
maşallah çok güzel.
Tçok güzel olmuş maşallah
Massallah cok güzel bı kasa bende bı önceki kasasının tek kapısı vardi dizeldi bunun dizel tek kapısı olsa 1 dakika düşünmem cok yakışıklı araba. Jantlar harika Durmuş massallah
C R M performance
çok güzel olmuş maşallah![]()
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
maşallah fiesta sportları beğenmemek zor güzel araç kazsız belasız, siyah hatları kapatma konusuna katılıyorum
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Maşallah, çok güzel. Jantlar bronz ya da altın sarısına boyansa daha güzel olur bence. Kazasız belasız...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)