DENON Nickli Üyeden Alıntı al işte bı yukardakı postta ne yazmış bak not: bana oldsit e b18c koydurmayın ilahi bırçet sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün b18c koycakmış
MTM-PROSTOCK GARAGE Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun
despe Nickli Üyeden Alıntı ilave olarak fikrinin k24 üde yer kalırsa araya biyere sıkıştırcam o ne la hepsini alabilcen mi
PROSTOCK GARAGE SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
16EC813 Nickli Üyeden Alıntı bu sıralar fazla sıkma ,otobanda ateyizler dolanıyomuş abi sıkmıcam zaten benim kadar otobana çıkan yoktur herelde en son yarışta bi baktım 1000 lik bi motor sıktı benle beraber ataistin otobanda ne işi var abi tövbe tövbe
CM MOTORSPORT..
despe Nickli Üyeden Alıntı ilave olarak fikrinin k24 üde yer kalırsa araya biyere sıkıştırcam acim sen baya kaptırmışın kendini takma bu kadar kafana ya
nissansunnygti Nickli Üyeden Alıntı abi sıkmıcam zaten benim kadar otobana çıkan yoktur herelde en son yarışta bi baktım 1000 lik bi motor sıktı benle beraber ataistin otobanda ne işi var abi tövbe tövbe ateyizdir o ateyizz ne bileyim la birine taş atmış kolu kırılmış
16EC813 Nickli Üyeden Alıntı ateyizdir o ateyizz ne bileyim la birine taş atmış kolu kırılmış valla ataistmi papaismi bilmiyomda kıcından koyuyodum az kalsın tamponu sonra öğlene kaldırırdık harelde
despe Nickli Üyeden Alıntı ilahi bırçet sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün b18c koycakmış son gülen iyi güler
CNC MACHINE WORKS CUSTOM TUNE PARTS
DENON Nickli Üyeden Alıntı son gülen iyi güler aynen yusuf abime katılıyorum
nissansunnygti Nickli Üyeden Alıntı aynen yusuf abime katılıyorum kadirim uyma bunlara aramıza giremezler , bunlar benım yanımda çırak bile olamaz
DENON Nickli Üyeden Alıntı kadirim uyma bunlara aramıza giremezler , bunlar benım yanımda çırak bile olamaz uymam abi kimseye sıkıntı etme hepinizin yeri ayrı,çıraklık konusunu bilemem aranıza girmeyim hanginiz usta şimdi?
nissansunnygti Nickli Üyeden Alıntı uymam abi kimseye sıkıntı etme hepinizin yeri ayrı,çıraklık konusunu bilemem aranıza girmeyim hanginiz usta şimdi? hepimizin işi ayrı okan bekçi ben peçeteci despe odadaki
DENON Nickli Üyeden Alıntı hepimizin işi ayrı okan bekçi ben peçeteci despe odadaki abi sen beni güldürdün allahta seni güldürsün
DENON Nickli Üyeden Alıntı son gülen iyi güler namık kemal spec neyse işim bitene kadar yalakalık yapam sanada işim bitince muhabbeti keserim
despe Nickli Üyeden Alıntı namık kemal spec neyse işim bitene kadar yalakalık yapam sanada işim bitince muhabbeti keserim bunu bıldıgım eyii oldu senın şu dakkadan sonra görebılecegın tek kulak şudur
nissansunnygti Nickli Üyeden Alıntı abi sen beni güldürdün allahta seni güldürsün bırak hacı beaa 2.0 hacimden aşağı motoru olan fakirlerle muhattab olma
despe Nickli Üyeden Alıntı bırak hacı beaa 2.0 hacimden aşağı motoru olan fakirlerle muhattab olma aynen senınle muhattab olmuyorum artı bırcet 1.4 karburatörlü ef sahipleriyle
despe Nickli Üyeden Alıntı bırak hacı beaa 2.0 hacimden aşağı motoru olan fakirlerle muhattab olma kanka wankel motoru olan adamla muhattap olmayımmı şimdihahahah
nissansunnygti Nickli Üyeden Alıntı kanka wankel motoru olan adamla muhattap olmayımmı şimdihahahah yürürse eğer ol hacı
despe Nickli Üyeden Alıntı yürürse eğer ol hacı kanka yusuf abiyi küstürdün bak yapıcak şimdi 3.2 bi araba muhattap olmıcak bi daha senle
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları