burda kardeş kardeş yazanlar otobana cıkmadan önce ellerinde nos tüpleriyle yavv nasıl doldurturuz diye gezip telefonla 150 adamı arayıp methanol arayan adamlar vaaay beee
abi laf kime bilmem ama allaha şükür hiç düşünmedim nosu adil olmak için arkadan iş cevirmedim hbrsizce nos methonal bağlamayı
burda kardeş kardeş yazanlar otobana cıkmadan önce ellerinde nos tüpleriyle yavv nasıl doldurturuz diye gezip telefonla 150 adamı arayıp methanol arayan adamlar vaaay beee
Nos tüplerim dolu şükürler olsun abi methanol takmayı düşünmüom ama bellide olmaz He bide biz hep kardeşiz yani bu saatten sonra dışarıya ateş etcez
yaa olm bı nasıp kısmet de lan ne bu burnu havadalık , herkese saplıcam edasıyla araba yapcan ılk otobanda motor kırcan allah korusun , yapmayın bööle şeyler besmelesiz direksiyona oturmayın kimseyi hakir görmeyin
yaa olm bı nasıp kısmet de lan ne bu burnu havadalık , herkese saplıcam edasıyla araba yapcan ılk otobanda motor kırcan allah korusun , yapmayın bööle şeyler besmelesiz direksiyona oturmayın kimseyi hakir görmeyin
kırılmazsa amk gazatesi alır okurum
sonra satarım parça parça
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun
bişi merak ediom ben ciddi ciddi okan K24 ben K24 despe K20 Kadir K20 ama bu arabaların kiloları ne olcak kiloyuda gectim kadirim 1.5 metrelik göbek nolucak