Geldik yine bır yeniye
Hayırlısıyla trabzondakı 08 sılverstone s2000 i aldım arkadaslar...Arac 50.000 km de,09 cıkıslı,kaza,boya,degısen veya lokal boyanan bır parcası yok cok sükür,baskısı balatası,lastıkleri yeni,parca olarak sadece K-Sport Coilover mevcut,fıltre ve egzozunu ıstemedım...bu kadarını beklemıyordum,tentesi ve ozellıkle içi cok şaşırttı beni açıkcası bıldıgın yeni gibi,sıfır kokusu var hala araçta
Aracı yıne babamın uzerıne aldım,kaskosu 720 tl tuttu,dededen seriye devam yanibundan sonra ne yapacagım bilmiyorum,baştan mı başlasam
![]()
cok sükür yıne guzel,lstedigim renk bir araç aldım,s2k cıdden guzelmıs ,yakıtıda gayet ıyı ( 505 tl yakıtla 1350 km yol geldım hız ortalaması 125 km ara sıra klima acık ) dusunenlere tavsiye ederim
bizi samsunda karsılayıp agırlayan caprıo55 nıcklı fatıh kardesıme ayrıca tsk ederım,sagolsun kısada olsa gorusmus tanısmıs oldukAllah hepimize hep istediğimiz arabalara kazasız belasız günlerde binmeyi nasip etsin inşallah...maşallahınızı eksik etmeyin arkadaşlar,yorum ve tavsiyeleriniz için şimdiden tşk ler
gelelim arac konularımdaki geleneğe :
98 Model Vti VT 555
04 Model Ep3 Müd-R AD 5528
08 Model Fn2 Red-R EA 6432
![]()