Maşallah kazasız belasız günlerde kullanman dileğimle ama söle diyim ön konsoldaki o tüylü görüntü bozmuş sadece orjinalliği :=)
Maşallah kazasız belasız günlerde kullanman dileğimle ama söle diyim ön konsoldaki o tüylü görüntü bozmuş sadece orjinalliği :=)
benim de serçeyi hacı murata çevirmek gibi bi fantezim var.. sonuçta model yeni olursizinki de pek temiz duruyo
Maşallah te37 alın yakışır![]()
araç ön camlar otomtik oldu 4 kapı merkezi kilit alarm döşendialarma basdıgın zaman acık camların kapanması için bişiler yapcaz bi abimiz bakcak ona haftaya bi rolemi ne eklenmesi gerekiyomus neyse :d ayarlancak oda
ama 10 numara oldu camlar mükemmel
Teşekkür ederim usta basmayı düşünmüyorum aile aracı olarak kulanıyorum annem babam yigenler vs vsvs sürtüyo basdım bi kere geri kaldırdım sürtüyo cünkü arkaya 2 kişi otursun sürtmeye baslıyo o yüzden geri kaldırdım yoksa basılınca cok tatlı oluyo
Teşekkür ederim Babam oto tamircisi . bende askerden önce sanayide çalışdım arabamızın herşeyini özenle biz yapıyoruz Asla tofaş bee diyip ugraşmamazlık yapmıyoruz![]()
Sagol abi inş olur ilerde istegin)
sagol
ona yakın bir şey vardı kışın çivili kar lastigi aldıydım jant kapaklarını beyaza boyadıydım çok güzel olduydu
http://imageshack.us/photo/my-images/33/15022012337.jpg
http://imageshack.us/photo/my-images...5022012336.jpg
arabamı sevdigimden kışın hiç çıkartmıyordum yatıyodu kapının önünde bayadır yattından pislik kaplamış![]()
Yemin Ediyom bu sitede şeytan tüyü vargolfu aldım dedim bunun ruhsatta gti yazıyo kapılarda gti yazıyo bu araba gtimi ney dedim. satıldı .
bu arabayı aldım aylarca bindim. dur bide ben foto cekip koyum dedim :d bikaç hafta geçdi bu arabada satıldı
91 dogal l bulmuş babam bi tane sen bilin oglum gene dedide baktım ettim. araç pek kullanılmamıs sadece bakım istiyo yorulmamıs güzel bi dogan l ben 120 kilo felanım bizimkiler ufak boylu ama ben serçeye sıgmıyom
+ cok sürtüyor arka koltuga 3. kişi binsin sürtüyo cok ufak araba bizde kaba saba adamız hayırlısı böyle olsun dedik kafa kafaya takasladık simdi diyolar serçeye 20 bin masraf et piyasası belli 5.5 6 dogru diyolar valla sahibindende olsun pazarda olsun 9a giden dogan bile var ben doganıda böyle temizlerim. jantıydı felan ok gibi yaparım gece simdi foto cekemedim. yarın çeker koyarım belki
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)