Hayırlı olsun aracınız kazasız belasız kullanın. Benimde eski aracım sedanıydı 3.5 cm lik eibach yaylar ve 18 audi s3 jantı ile kullanıyodum gayette memnundum. Tüptede bi sorun çıkarmaz uyumlu bi motor ben brc kullanıyodum.
Fikir vermesi açısından
![]()
Hayırlı olsun aracınız kazasız belasız kullanın. Benimde eski aracım sedanıydı 3.5 cm lik eibach yaylar ve 18 audi s3 jantı ile kullanıyodum gayette memnundum. Tüptede bi sorun çıkarmaz uyumlu bi motor ben brc kullanıyodum.
Fikir vermesi açısından
![]()
hem kasa olarak hem motor olarak efsane bi araç almışsınız benimde sw hayranlığımı üzerine katınca baya heyecanlandım
bu araca 19 bbs ch arkala ofsetli(gun metal) +coil+tavan bagajı+ ön panjur +mercek +bide sadece çift çıkış egzost inanılmaz olur
inş yaparsınıızda bizde güzel şeyler görürüz
http://media.photobucket.com/image/p...assat20087.jpg
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Maşallah..
iki resimde cuk olmuş işte tamda bunlardan bahsediyodum![]()
hayirli olsun.
abarti olmayan sade bir kac dokunusla cok güzel olacagina inaniyorum,
resimdeki gibi olabilir mesela ve kesinlikle cok koyu olmamak sarti ile camlara film uygulamasi yapardim.
![]()
araç çok temiz duruyor, ön ve arkaya beşiktaş baskı app, önlere turuncu sinyaller, ön cam dahil film, 19 bbs lm jant ve güzel bir basıklık ile noktayı koyar
Maşallah kazasız belasız
Bazı araçların station ları çok hoşuma gidiyor![]()
34 TE 3516
Para için değil , mutluluk için çalış
sw bu gidişle bende alıcam çok hoşuma gidiyorlar maşallah aracınız çok temiz.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
kesinlikle bbs başka jant alırsan gelir kırarım![]()
Çok Sıkı Duruyor Maşallah Allah Kaza Bela Vermesin.
Maşallah kazasız belasız...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)