oy oyyy bugün ne ciciler aldım neler yaptım bir bilseniz :D çok ayıp şeyler yarın fotolar gelir :p
Printable View
oy oyyy bugün ne ciciler aldım neler yaptım bir bilseniz :D çok ayıp şeyler yarın fotolar gelir :p
Bi ilan gormustum sanki ben :D
vw ler yurusun :)
naptin cep herkulune bi anlatsan artik?
bi ben garip olamadim zaten :)
yeni turbolarla ufurunce bakalim artik nasi olur surat ifadem :D
varmi setup hakkinda kafanda biseyler?
kendi blogunami yuklencen napcan simdi?
yada patlatana kadar kendi bloguna basip daha sonra 1.9 a mi geccen napcan ?
tehlikeli adamsin :D
motor stock yaa birşey yapmadım :p spor yay amörtisör aldım yarın sabah geliyor bir takım aktarım zımbırtıları ön panjura kırmızı şerit yaptım falan incik boncuk işte :)
heeee iyi bakalim :)
bi ara denk gelince bakayim bende su aktarim zimbirtilarina bi :D
iki golf çıkarız 120-130 3 şerit değiştirip bir bakarız durumlara aktarım zımbırtılarımı görebilirsen peşimden gel :D
kırmızıyla foto yapalım artık yan yana baya can alıcı dururlar :)
.................................................. ....
hacııı eskilerin nerdeeeeee
cok terbiyesiz adamsin :D
fiyatlar ne civarda ogrenebilirmiyiz serdar bey :)
birde nasi dunyasi degistimi arabanin??
sana bir sır vereyim arkalar aynı zaten mk2 ile :)
öndeki gti amblemini sökücem erdem ben vw motors amblemi buldum oraya. gti sana vereyim tak panjuruna güzel olur :)
Monroe ler çok güzel seçim tıs tıs sesleriyle hem konfor hemde düşük yaylarla sorunsuz kullanım. :)
Yine optimum bir seçim yapmışsın sen bu işi biliyorsun. :)
.................................................. ....
Neler olmus burda boyle iki gun bakmadim araba safkan tdi gti olmus :D kanka dokturmussun eline saglik filtrenin keyfi gayet yerinde gozukuyo :D makas kingmi olcan mk1 le :D
güzel oldu kanka yaa yapıyoruz elden geldiği kadar :p aktarım şart üst ön üst arka gergileride yaparsam süspansiyon olayı tamamdır :D
Gergiler sart artik kanka :) ekstra sirkelenmelerfen kurtulmak gerek :D
kız arkadaşları yan camdan çıkarırcasına bir test yaptım çok sert :D tutuyor biraz yeri galiba
çok güzel gidiyorsun abi ilgiyle takip ediyorum. :)
bugün hatunların ozel ılgısıyle ufak bir şehir turu yaptık :D arka koltukların sökük olması oldukça avantajlı diyollarr 6 kişi bindik ahahah yaşasın 80ler
serdar onu bunu bosver de ses nasi oldu ses??
filtresiz gibi oldumu yine :D
zazy elimde mk2 parçaları var tek tük yakıt ve hararet göstergeleri km göstergesi falan ihtiyaç olursa haberim olsun :)
o bidonları değiştir artık kanka yeni mallarda çiçek olmuş iyi tepin üstünde ahahusdahd :D