Bu ne güzelliktir.
Maaşallah, nazar değmesin.
Printable View
Bidonları değiştirirken silecek su deposunu gizlersen süper olur akü altı kısmı veya başka bir yere. :)
Şuanki silcek su deposunun yerine hava filtresi için ısı yalıtımlı bir kutu harika olur
ön panjur ve çamurluk iç tarafından hava borusuda çekersen ice box olur. :)
Burdan anlatırken kolay oluyor :D sanada kolay gelsin. :)
söz vermişti birileri onların yenisi için ama unuttu herhalde :D
çok teşekkür ederim :)
onların yeriyle oynamam artık böyle güzel duruyor kaputu açınca :) fitre sıcak çekmiyor oradan egzoz motorun arkasında zaten o kısım gayet serin. yakın zamanda cooler monte edicem o zaman şuanki iat değerinden 30 derece civarı eksiye iner önceki araçlarımda gördüğüm kadarıyla o kadar fark oluyor.. evet anlatırken kolay sen yapsana kendi arabanı :p yapda görelim :cool: hıı
bu arada beni rahatsız eden mecburiyetten kullandığımız gti yazılarından kurtuluyoruz GTD amblemlerimiz hazır gibi :cool::cool:
Maşallah maşallah :)
Cooler güzel olur iat tan 30 c iyimiş, coolerden sonra çok azda olsa basınç düşer sanırım birazda basınç açarsın belki :)
Benim mk1 sattım :D böyle forumdan konuşması daha kolay oluyor kim uğraşıcak yaşlı otomobille yeni model bir şey alırım bir jant bir pres king olurum. :D:D:D
Şaka bir yana inşallah isteğim gibi bir mk1 bulur yaza yetiştiririm.
.................................................. ....
Adam yapmis yaw eline saglik kanka gtd fenalarda :D
hasta işi valla yaa :)
Maşallah çok güzel :)
bu arada audi 80 quattro fren disklerimiz büyük arka diskler büyük fren merkezi bilimum zımbırtıları toparlayıp kemersiz binenleri camdan çıkartmayı planlıyorum :D
Buldugun malzemeler kalsin buldugun yerde gelicem oraya :D
kanka aktarım olayını bitirdim gibi frenleride hallediyim bugün pompa için onay aldım çok fena planlarım var gene beni izlemeye devam edin :D :D
İzlemeye devam kanka eline saglik istanbulda senin biliyosun :)
cok seviyorum bu mk1 leri ya, istediğin gibi oyna :D maşallah
sürekli yorum yazmıyorum ama takip ediyorum aracını maşallah insan mk1 toplamak istiyor baktıkca çok güzel gidiyor kolay gelsin :)
GTD amblemi yakışmış, maşallah. özel yapım gibi duruyor amblem. :)
Emeğin karşılığı bu işte kendi ellerinle neler yapmışsın maşallah allah kaza bela vermesin boncuk gibi olmuş..
serdar nereye gidiyo araba böyle araba golf 3 olmuş :D
audi 80 quattro diskleri filan arkadasım satıyor istersen iletişime geç dostum.
satılıklardada var. yavuz364 nickli üye..
olum söyleseydin işlerdim iki dakkada o gtdleri ben:p
GTD gelmiş , hadi hayırlısı :)
güzel olmuş ;)
araca swap yapmaktan vazgeçtim arkadaşlar kesip biçmek için kıyamam bu saatten sonra amaaa:) üstündeki motorla yüksek devir dönen dizel setup hazırlıyorum..
Kanka link eklermisin meraktan oldum stok :D
Kanka stoc ama yazilimli cogu arabayi deler :D masallah mk1 e yakinindan bi gorucem insallah :)
abi Maşallah elinden her iş geliyo severek izliyoruz :)
lanet zenci