.................................................. ....
RACE WERKS
bu kadar temiz kadranı nerden buldun yafiyati uçuk değilse banada lazım. Bendeki sağlam ama ışıklardan sadece akü çalışıyor. Sinyal ışığı,yağ ışığı ,farışığı yanmıyor, birde saat. Bu GTDlerin devirli kadranı VDO marka olması lazım
Bir tane daha seninki gibi tam çalışanı bulabilir miyiz_?
![]()
VDO marka evet ama fiyatlar uçuk maalesefzaten az bulunduğu için kıymetli biraz haziran ayından beri arıyordum daha yeni bulabildim temizini, ki bunda bile dijital saatin köşesinde ufak leke var oda nazarlık olsun artık..
150€ civarı istiyor yurtdışı satıcıları, eğer TR de bulabilirsen 350tl civarı da onlar isterler
RACE WERKS
RACE WERKS
isterim pahalı gelmiycekse bu malzemeden![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Firexin bir modeli bu çok çeşitleri, çeşitli kalınlıkta olanları var.Pramit model diye geçiyor bu sanırım genel olarak firex ses izalasyonu konusunda inanılmaz iyiymiş.
http://www.sartema.com.tr/default.asp?git=9&urun=272358
http://www.izomedizolasyon.com/urun_detay.asp?id=63
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
yalıtım guzel olmus Serdar bende aynı malzemeyı arka kapı ıclerıne kullandım cok guzel sonuc almıstım![]()
bindim küçük dizele sonundaaa içi özellikle mükemmel durumda göstergeler ve aydınlatması muhtemelen ilk günkinden iyidir vurucu 3. Viteside gördük inceden maşallah kanka herşey içinde ayrıyetten teşekkür ederim herkese![]()
kanka o yalıtımdan elinde fazla warsa banada yapakarabama sinerji gelsin :P
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
bende çok memnun kaldım![]()
fotolayacak birşey yok aslında göğüs arkası, kapı içleri arka çamurluk ve bagaj kapağı iç kısmına uygulaman yeterli bu malzemeyi. taban içinde keçe kullanabilirsin
sağolasın kankam ziyarete geldin görüşebildik sonundaüç ve dördüncü vitesi bitirmek yetiyor değilmi
nazar değecek sus kötü kaka pis golf
RACE WERKS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)