.................................................. ....
eyvallah combo aynen önde plaka yok arkadan yazdılar galiba bende anlamadım memur diyo sen bu mesafede 172 nasıl yaptın dedim yapmaz zaten eski araba falan ama yemedilerportları test ediyordum tam yanlış zamanlama yaptık..
arkadan okuyorlar valla inşallah yazmamışlardır![]()
.................................................. ....
şaşmaza giderken pusu kurmuşlar hızlı yakalandık![]()
masallah gormeyelı cok degısmıs bende speclerı kurdum kafamda artık ankaraya gelınce oturur uzun uzun konusuruzbı kac sey soracam son fotoda ust kapagın orda boru acıkta kalmıs fıltreyı koymadın dıyemı oyle normalde acıktamı bıde aynı yerde asagıya gıden hortum nereye gıdıyor ve son soru (bu posttakı son tabı
) kırmızı hortum pompadan turboya dogru gıderken bı t oluyor bır ucu turboya gıderken dıger ucu bı daha t oluyor oradan yukarı gıdıyor dıger tarafı asagı su haznesının tahlıye hortumuna gıdıyo cart oluyo curt oluyo helgalar tolgalarla schweinsteiger denıse mılanıyle mutlu mesut yazsıyolar gece gece ne oluyor yaw
![]()
![]()
şimdi bu aracın hp'si nedir torku nedir kg'si nedir![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
ilk dyno ya aylar önce çıktığımda öylesine ölçüm yapmıştık 173hp 300nm vermişti şuan onun üstüne çok hızlandı araç hacim artırdım kapak işledim ıvır zıvır derken 200-210hp 400nm civarlarıdır tahminim ağırlık da arka koltuk ve stepne sökük şekilde 850kgyan koltuğa oturup yaşayanlara sormak lazım aslında beygiri 300-500 neler neler ahahahaha
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)