Uzayamı çıkıcan sinsii![]()
Bende senin arkandan basarim pampa![]()
ahaha geç kaldın pampa![]()
.................................................. ....
Tuh ulan yine gec kaldik. Bisey sorcam tdi bey ortadaki muslum basinc acmak icinmi![]()
kalorifer musluğu olum o zuhhhahahah
hacı dyno da sorun yoktur bence senin arabanın aerodinamisi güzel o yüzden bindiğimde de farkettim akıyor araban rampa aşağı sallasan bile bende öyle bişey yok araba kutu gibi gazdan ayağımı çektiğim an hız düşüyor bigün binelim şok olursun hem bende dizel rs varmış gibi şuan gayet keyifli ahuhauauhaaua![]()
.................................................. ....
measallah measallah hacı emmi sonunda bı guncel geldı =) dynoya cıkıldımı tork ne alemde kac km oldu yenı bı upgrade lıstesi varmı kımlerı kusturdun hayata ..... =)
ooo teyp e kac bar basmayı dusunuyon ben alta koymustum kenarları bosluk vardı pvc gıbı malzemede cerceve yaptım carbon kapladım guzel durdu =)jantlar ne oldu en son satmıstın slıck tarzı lastık vardı lastık degstırmeyı dusunuyonmu bıde yakıt ne durumda =)
Virgin Radio, akşam 18:00 - 20:00 arası Bay J show iyi gider bu tork canavarınayok yok, sabah 7 - 9 arası Metro Fm'de Kadir Çöpdemir ve Pascal Nouma ile ARAGAZ tam biçilmiş kaftan senin Golf'e
![]()
EH be yar binemedik şuna uzun zamandır Eskişehir'e de gelmedin![]()
-/_________\-
[O==ⓦ==O]
Volkswagen GOLF MK1 GLD
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)