enkalar enkalar.. belli lastik kokusunu aldım bi dizel sıkmış oralarda.. sahibisi yok bi gelseydigöremedik ki aleti canlı canlı.
enkalar enkalar.. belli lastik kokusunu aldım bi dizel sıkmış oralarda.. sahibisi yok bi gelseydigöremedik ki aleti canlı canlı.
teşekkür ederim,
tabiki bahsettiğiniz araçlar ve motorlar yüklenebilir doğru turbo seçimiyle problemsiz gazlanabilir
gelişmeler sürprizli olcak
ilginç yerlerde sıkıyoruz artık 3.şahıslardan uzak dedikodusuz en temizinden![]()
RACE WERKS
.................................................. ....
RACE WERKS
Aman diyorum)
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
hayırlı işler![]()
Bitince çok can yakacağa benziyor maşallah Serdar![]()
RACE WERKS
.................................................. ....
RACE WERKS
Araç çok güzel eski komşumunda aynısından vardı renk jant tıpa tıp aynı eğer satmamış olsaydı ben alıcaktıminşallah cevdet hocamın arabasıdır güzel bakardı arabasına
teşekkür ederim fakat aracı ben bu şekilde almadım ilk sayfaya bakarsanız aldığım gün tamamen memur spec idi![]()
RACE WERKS
S.a hayırlı uğurlu olsun. Bu araçlar hakkında bilgi almak için size danışmam gerekiyor. Ulaşabilir misiniz.
araç gerçekten baştan sona çok değişmiş farklı ve başarılı bir mk1 projesi olmuş her konuda kendinizin ilgilenip uğraşması ayrıca zevkli olmuştur , kazasız belasız bol gazlamalı günlerde kullanmanız dileğiyle![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)