hakan adamım ya sağolsun geç saatlere kadar kaldı yardım etti![]()
hakan adamım ya sağolsun geç saatlere kadar kaldı yardım etti![]()
RACE WERKS
Debriyajdan sonra nasi bi fark oldu sayin dizelci![]()
Bu arada ahmet abinin faceden gördüğüm kadariyla güzel işler başariyorsunuz race werks olarak Tebrik ederim
.................................................. ....
RACE WERKS
Her konunuza girdiğimde sabrınızı takdir ediyorum ve ertesi gün soluğu arabanın yanında bulup birşeyler yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince... maşallah size ve arabanıza![]()
serdar bey size birkaç sorum olacak cahilliğimi bağışlayın
şimdi sizin aracınızeski bir araç pre-ecu döneminden. Biz gitsek 95ti 97idi o civarlarda
bir golf tdi alsak (golf3 1.9 tdi) gibi sizin yaptıgınız motor modifikasyonlarını yapmak mümkün müdür pompayı açıp motor gücünü iki katına katlamak yada turbo swap yapıp üst devirleride doldurmak gibi yoksa nispeten yeni (95-00) araçlardaki motor bilgisayarları buna engel olur mu?
bu arada araç can yakıyor maşallah...
kesin bilmemekle beraber. o model golfle serdarın uğraşından daha az uğraş vererek güzel güçler alabilirsiniz. serdar online olunca yazar o daha iyi biliyor.
edc15 çıkıyor bir çoğunda fakat tabi motor koduna göre ecu da farklılık gösterebiliyordur, genelinden ciddi güçler alınabiliyor..
turbo / enjektör / pompa / yazılım / cooler tümlemiyle, ki serdarın önceki aracı passatta da mk3 1.9 tdi ına benzer olan vp serisi tdi motoru mevcuttu o da gündelik kullanımda 200 civarında güç üretiyordu
ben de bildiğimi kabaca yazayım dedim serdar detaylı yazar
GELİŞME YOK MU GELİŞME kanka![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)