Maşallah kazasız belasız güzel görünüyor.
Maşallah kazasız belasız güzel görünüyor.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Evet 2 hafta oncekı mevzu. Aslında olay soyle olmustu ılk olarak arkadasım almaya karar vermıs sonrada ben duydum olayı ugur abıyle konustuk tamponu bana ayrdı . Tam parayı ayarladım kı bıyerden 2.el jant lastık buldum kararımı degıstırdım. Hatta ugur abıyle konusurken senın konun gecmıstı. Hayırlısı be kardesım tampon bızde suan arkadasım yedek olarak almıstı ben takıkoycam artık corollaya .
ordaki arka tamponların ikisi de izmire gitti
çok pahalı olmaması lazım 350-400 tl arasıydı serviste, semih kodunu vereyim git sor istersensiparişi verince paşa paşa da getiriyorlar
![]()
maşallahhh
kazasız belasız kardesım aracın cok guzel jantal bence olmus arabaya bassan jantlar cok ıyı durur ama yollar kotu dıyosun![]()
45 ZK 098 - USDM AE101 - Sold
35 MMR 57 - Auris - Just Begining
Yeni güncel resimler pek yeni bişeler yok ama nisan ayında mutasyon gerçekleşecek
Leylek![]()
![]()
Bu da yeni tamponumuz Gelecek ay sinyallerini aldıktan sonra takıcam
![]()
kardeşim güzelleşiyor gittikçe. Sanayi de A1 'e uğra ara ara, Tr'de pek bulunamayan parçalar bulabilirsin, ara ara getiriyor. jdm döşemeler tamponlar vs
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Teşekkür ederim abi sanayi de bi yer var oraya uğramıştım usdm arka tampon için 3A'y dı galiba A1 'e de uğrarım bu hafta.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)