hayırlı olsun, maşallah içide çok güzel![]()
Herkesin iyi dilekleri için çok teşekkür ederim.
Direksiyon orjinal aldım zaten altı kesik bir tek Bmw Performance da var.
Jant düşünüyorum ama daha çok performance 19 inch jantını düşünüyorum ama bu jantta gerçekten aklımı kurcalamıyor değil
Yay takmayı düşünmüyorum çünkü Mersinde gerçekten yollar çok kötü araba yorulsun istemem . Arka camlar orjinalinde böyle duruyor önlerde ise yine orjinalinden karartmalı ama ön ve arka farkı benimde gözüme batıyor o konuda haklısınBöbreklere gelince orjinal krom çerçeve böbreği daha küçük gösteriyor bence böyle daha güzel ve büyük duruyor zaten böyle beğenenler olmasaydı bmw siyah çerçeveli böbrek satamazdı
![]()
Çok saol ama tavan sunroof olmayınca çok çiğ duruyordu böyle daha az göze batıyor bencejant konusunda benimde iyice aklım karıştı malesef
![]()
iyi dileklerin için teşekkür ederim inşallah daha iyisini daha iyi bir fiyata bulursun![]()
Tavan folyosunu ben yaptırdım , sunroof olmayınca tavan hoş gözükmüyor diye yaptım ama zevk meselesi![]()
çok teşekkürler19 jant ve performance çift çıkış difüzör düşünüyorum m3 ten ziyade daha değişik bişe olur
![]()
Bmw nin bu kadar fazla güzel jant seçeneği olmasını hem seviyorum hemde sevmiyorum malesef335 de performance da 128 de hepsi çok güzel kararsız kaldım
![]()
selam aracınız hayırlı olsun olsun.çıkan direksiyonu ne yaptınız,sizdemi?
5 lik yay işini görür bu aracn![]()
Uploaded with ImageShack.us
araba akıyor hocam ya mükemmel ötesi allah kaza bela vermesin
depon hep dolu olsun lastiğin hiç patlamasın hocam
yan layın bol bol
![]()
şu insanların yerle bir araba kullanma sevdasını gerçekten anlayamıyorum. sanki dtm yarışlarına katılıyorsunuz. zevk meselesi olabilir, görüntü olabilir fakat bu olayın bir de güvenlik, konfor ve aracı üzme tarafı var. türkiyede yollarımız ne yazık ki çok güzel değil. almanyada falan yaşasak eyvallah.
bence aracın gayet güzel, yaya veya basılmaya ihtiyacı yok, jantları bu şekilde de gayet hoş fakat 19 olursa daha da güzel olur tabi. tavan folyosu, böbreklerin rengi de tamamen zevk, bana kalırsa inanılmaz güzel duruyor araç bu şekliyle, maşallah hayırlısıyla kazasız belasız kullanman dileğiyle. saygılar.
Maşallah Allah kaza bela göstermesin çok güzel duruyor![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Kazasız belasız kullanın ilk göze çarpan yüksekliği bence başarılı bir yay seti veya coiloverla çok daha yakışıklı olur![]()
Maşallah kazasız belasız...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)