Maşşallah araca hazır boyanırken tampondaki tüp bölgesini iptal ettirirseniz çok iyi olur bence![]()
teşekkürler cümlemize inşallah.
sağolasın apo.şahin doğan parasına alınıyor sonuçta aradaki fark ortada
turgay'ım allah razı olsun.otobüs bu aylarda fena değil bakalım inşallah bu şekilde devam eder.allah sizlerede nasip etsin.
sağolasın.resimleri eklerim artık burdan.bende öyle düşündüm bu bütçe ile en iyisi bu sanırım
teşekkürler.
allah'ın bildiği kuldan saklanmazvarsın dursun
teşekkürler cümlemize.
barnak bassam olurmu ?
mal iyi mal maşallah
bizde bunun derili falan ful olanından vardı makam aracı 2.0 on numero![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
maşallah çok güzel toplamışsınız. Allah kaza bela göstermesin
[QUOTE=Ahmet_28;5930772]sonerim sağolasın allah razı olsun.
iyi işçilik istiyorsanız 2.000 tl civarı istiyorlar ben 1.750 ye boyatıyorum
Peki bişey daha sorayımAraç soyuluptamı boyanıyor yoksa sadece dıştan bir boyamı ? Bende tek kapı polo var onu boyatmak istiyorum ondandır merakım
![]()
Tempra candırMPI galiba
Hayırlı olsun.
En sevdiğim otomobillerden biridir.
Tofaş yetkili servisiydik 2002'ye kadar; dükkana bu arabalardan geldiğinde mest olurdum. Tabi bunda donanımlı Tempra görmememin etkisi de vardı.![]()
Umarım aracınızda deri koltuk ve sunroof da vardır. Fotolarda belli olmuyor ama..
Bir de o tüp kapağına bir çare bulun derim.
Kazasız belasız binmeniz dileğiyle..
arkadaşlar herkese teşekkürler iyi dilekleri için.
aracın boya konusuna gelince zaten sökülmesi gerekenler komple sökülecek.cam fitil ve çıtaları,yan kapı çıtaları ,far stop,tamponlar,aynalar ,bagaj spoiler v.b.motor içi felan boyanmayacak zaten.
donanım olarak zaten ilk mesajda yazmıştım araç donanımını deri koltuk sürücü airbag hariç full.temprada sanrooflu bulmak zaten samanlıkta iğne aramak gibi olur![]()
barnak bassam olurmu ?
selçuk sağol kardeşim emiş sesi harbi efsane
melih eyvallah sağolasın.alışılmışın dışında farklı bişeyler olsun.
barnak bassam olurmu ?
hayırlı olsun, sıkı makinedir gaz tepkisi çok güzeldir, sanıldığından daha hızlıdır, kazasız belasız inşallah![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)