Atmosferiğin kralı 10 numara ALLAH kazasız belasız binmeyi nasip etsin.supercharged'olursa tadından yenmez yani![]()
m3 ve bu renk çok harika bir tercih olmuşKazasız belasız kullanmanız dileğiyle.Bu arada maşallahınız var çok sık araç değiştiriyorsunuz araçları binmek amaçlımı alıyorsunuz yoksa galericilik felanmı yapıyorsunuz ?
Sorumu yanlış anlamanızı istemem![]()
bu nedir böyle arkadaşinsan binmeye kıyamaz allah kaza bela vermesin ağız tadıyla binin nazar boncuğu felan takın koltuğun altına felan
gerçi kıskanmamak elde değil
![]()
AKN 44 maşallah kardeşim iyimiş
al sat ekonomiye can gelsin![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
hayırlı uğurlu olsun. ağız tadıyla binmek nasip olsun inş
M. The most powerful letter in the world.
suna AKN alsaydın bari
maşallah. allah tekerine taş değdirmesin![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Sağolasın kardeşim, ALLAH razı olsun
Seve seve kardeşim ne zaman istersen
Cümlemize inşallah, teşekkürler...
Atmosferik doğasını pek bozma taraftarı değilim, ALLAH razı olsun amin, cümlemize inşallah..
Amin cümlemize inşallah... Teşekkür ederim, galerici falan değilim, galerici arabayı alır kapının önüne çeker ve satılmasını bekler, ben kazalı boyalı araba almam kolay kolay en düzgünü hangisi ise onu almak isterim çok çok ucuz olsada bozuk araba almam amacım para kazanmak değil hem düzgün arabaya binmek hemde çeşit sağlamak, aracı alırım kendi keyfime göre yaparım para harcarım, bakımlarını yetkili servislerde yaptırırım, meguiars uygulamasını yaptırırm ardından sigortamı ve kaskomu yaparak araca binerim, hoş bu tarz araçların kaskosu, bakımları vs ne kadar olduğunu az çok tahmin edebiliyorsunuzdur.. 2 hafta sonra bandrol zamanı bunu da hesaba katarsanız ne demek istediğimi anlıcaksınızdır.. Galericilik yapmıyorum yani alıyorum biniyorum arabayı kusursuz hale getiriyorum ve keyfime göre eksiklerini gideriyorum ondan sonra emek harcadığınız ve kusursuz hale getirdiğiniz bir malın elbette bir bedeli oluyor o bedeli veren olursa veriyorum yani satılırsa satıyorum yoksa zaten biniyorum yine.. Benimkisi hobi amaçlı ağırlıklı olarak fakat tekrardan dediğim gibi galericilik değil uzun süre araçlara binmiyorum çok araba değiştiriyorum bende alıyorum satıyorum fakat galericilerin tarzı ile benimkisi pek uyusmuyor... Yok estagfurullah tabi ki yanlış anlaşılcak bişey yok, umarım açıklayıcı olmuştur..
ALLAH razı olsun, amin cümlemize inşallah...
ALLAH razı olsun, teşekkür ederim güzel dilekleriniz için...
Teşekkürler
Teşekkür ederim. Amin cümlemize inşallah..
ALLAH razı olsun kardeşim, sağolasın.. AMİN inşallah ALLAH herkesin rıskını arttırsın...
Yok be kardeşim eskiden hevesimiz vardı sürekli alıyorduk fakt şuan kaçtı, belki ilerde
AMİN, cümlemize inşallah..
soruma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Allah daha iyilerini nasip etsin tekrardan kazasız belasız kullanmanız dileğiyle![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)