Maşallah çok şık arasın. Fotolarda çok başarılı. TC 8853 'in başka fotoları var mı acaba? Sedan laci vtekçi olarak fikir almak isterim fotolarından.
Printable View
Maşallah çok şık arasın. Fotolarda çok başarılı. TC 8853 'in başka fotoları var mı acaba? Sedan laci vtekçi olarak fikir almak isterim fotolarından.
walla tc plakalı olan cok gelmdıgı ıcın ıstanbula kıbrıksta okuor o yuzden pek footo yok bızde:(
çok güzel arac tein öneririm.kazasız belasızz
nefis vallahi bide farlar standart olsa 10 numara olurmuş.
Resimler çok güzel ama Grafitiler süperrr:)
maşallah :)
güzel araç yanlız yere basmak lazım
masallah otoparki isgal etmisiniz:icon_tup:
süper ler ...
saolun arkadaslar tekrar....ehehe otoparkı ısgal ettık gıbı ama daha cok yer war yauu o kadar da deıl :) gorewlı artık tanır hale geldı bızı hıc bısı demıor saolsun :D
yere basmak derkende oda olacak dostum yakında eıbach 3,5 luklardan alıcam ama bıraz daha zamanı war
Hayırlı olsun kazasız belasız.Araç bir ara Hasan abimdeydi.Aldığında angel panjur vardı dimi?
Akşam bendeki resimlerinide eklerim buraya stock ötesi iken :)
HHH Sinan gelsinde şu mekanlarda birde biz foto çekelim , harika olmuş resimler emeğinize sağlık...
Hepsi çok güzel kazasız belasız...
resımler harıka araclarda oyle emegıne saglık...:icon_tup:
hepsi birbirinden fena:)
maşallah...
hasan beydeydi arac daha once oda bı 500 600 km yapmıs bende ondan aldım topkapı cem hondadaydı arac...ben aldıgım zaman angel wardı uzerınde...panjuru ben kendım aldım....walla ıgrenc bı sıs wardı uzerınde onları cıkardım daha ıyı bısı aldım...
jackassaykut@hotmail.com dostum ekle benı buradan bende merak ettım resımlerı bana atarsın....
ha bu arada stock otesı ıken derken zaten olsa olsa uzerınde orjınal farları flan wardı sanırım...onun dısındada ne motorda bısı war nede fıltre egzos turunden bısı war suan aracımda..stock stock gezıorum...:) orjınal panjurda bagajda heran takarım dıe orada duruor...panjur olayıda guzel ama bole bosda goz yoruor belkı sir yazısı getırırım takarım oraya...
eheheh sınanla ılk resımlerı beraber cekmıstık aracı aldıgım ılk gun yanındaydım onun...ılk test surusunude o yaptı zaten :D suan Vatanı gorewını yapıor...az kaldı 2 ay sonra oda buralarda kısmetse .... o zaman hep beraber bı bulusma gerceklestırır daha gzel resımler cekerız...
ooo fas plaka bi bayandaydı sanırım önceden..caddede hep görüyodum.....gözüm yok diildi.....:D masalllahhh...
aynen ole dostum...suan bayanın a6 sı warms ozel soforlu :D sadıkoğlu aılesının kızıymıs :))