ılaweten bu hafta sonu zenonlarım geldide ben almaya gtmedım dha :D birde bı kac gune kalmaz on panjura SİR yazısı getırtıcem...ufak ufak ufak deneye dneye bısıler yapıorum...
Printable View
ılaweten bu hafta sonu zenonlarım geldide ben almaya gtmedım dha :D birde bı kac gune kalmaz on panjura SİR yazısı getırtıcem...ufak ufak ufak deneye dneye bısıler yapıorum...
maşallah çok şık
valla heryer V-TEC kaynıyo
Bu arada ordaki gümüş renk civic type R değil 1.6 otm mi ne dimi?? daha önce hakan diye biri kullanıyordu sanırım.
amma çok honda var:D kazasız belasız:)
sonunda fıltre kıtımde geldı arkadaslar dun bı denemesınii yaptıkkk ses mukemmel .. sankı aracın nefes alıs werısı daha da bı arttı ... yakın zamanda resımlerını atarım onunda...
maşallah resimlerde araçlarda çok güzel kazasız belasız kullanırsın inş.gerçekten çok güzel araçlar.
saolasın dostum
Üzgünüm sadece bunu bulabildim :( Cd'nin birinde kalanları ama nerde :(
http://img227.imageshack.us/img227/7082/dsc00177ml7.jpg
eehheheh suan bı fılm war bırde 150 lıralık bı angel war uzerınde:D ehhehe
fılmsız halı daha guzelmıs ya
saolsınn tekrarrr..
Aykut yüklüyoöussun arabayı yawastan hayırlı olsun bakalım:)
ahuahauh saolasın alphancım...ufakk ufakk...:D
kaç kere söyledim hiç bişey yapma dedim o faci sisleri taktı zaten delirtti beni dinletemedim daha doğrusu benim sislere göz koydu ben vermeyince gidip onları taktı büyüklük olarak çok güzeldi ama renk olarak dediğim gibi facia :D gökkuşağı power :D
Angelları bence sök içini aç mat siyaha boya orjinal farların
orada uyanıklık yaptııı sordu bana fakat bende orjınal farları ıstemedım ama sorun deıl getırtıırım ben onu ebaydan :D onun dısında sıslere off hıc bısı dıemıorum bıle :D corap wardı sıyahhhından takmıstı ole oraya :D kopardım sıslerle bırlıkte aldm garajda ben kendım taktım....angellara zaten yapılacak bısı yok olan oldu artık :D onada baska bı cozum bulucam baska bı model angel alıcam bu bmw nın 5 kasalarındakı gıbı usten cızgılı angellardan...zenon flan ole dewam edıcem...
ıste dedım ya orjınal far olayı suan elımde yok...bı zaman sonra bakacam ole bısıler ama bu angellerlar helekı cesıt cesıt adamın aklını celıor:D orjınal far gectımı elıme haber werrıırım sana
Araçlar resimler çok güzel allah kaza bela vermesin.. Mozaik çarşı galiba mekan?
aynen oyle dostum....mozaık carsı otoparkı:D sureklı mekanımız:D