araba ihalede satılmış , alan kişi muhtemelen buradan fotoları kopyalayıp ilan açmış. arabayı almayı düşünen olursa bana ulaşsın , ilanda yazandan çok daha fazla sorunu var arabanın.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...27578021/detay
Connecting site...
evet eski aracım satılığa çıkmış yine ama satan şahıs 12 bin tl lik hasar kaydından hiç bahsetmemiş.
çok çok geçmiş olsun E30 touring ciddi anlamda heveslendiğim bir araç kendi arabam gibi üzüldüm allah beterinden saklasın
uğur abi yanlış hatırlamıyorsam pert kaydıda vardı..uygun fiyata satıldı aslında sigorta şirketinden bir ara niyetlenmiştim ama işte kısmet başka e30a oldubence güzel bir araba e30larda hasar kaydı boya vs önemsiz benim için..dolu bir araba 20 olmasada 16 17 hakeder benim gözümde..
Hakkı Can Eryüzlü...
Pert kaydı yok sadece 12 bin tl hasar kaydı var. Abs ve airbag kağıt üstünde vardı ama arabanın üstünde yoktu. Daha uygun fiyata ne e30 lar var. Kazadan önce bu paraları edebilirdi belki ama şuan imkansız
Connecting site...
yazılanları okuyunca çok şaşırdım 300 bin km lerde isi ben arabayı pert ettiğimde , 2007 de gümrükten çıkmıştı bu araba. Adamlar resmen dolandırıcıluık yapıyor, yazık valla.
Şikayet ettim![]()
bu adama ş*** den başka bişey demek doğrumudur ? alt metin yalan dolan. 2013 gümrük çıkışlı ve 'Zevk için yenilenmiştir'. Bu lafada hastayım haa, araba kazalı pertten toplanma komple boyalı, keyde keder boyalı zevkten toplandı 4 köşe olundu falan...
Arabanın şase numarasını sms atınca, bıde tüvtürk ten bakınca muayene geçmişine arabanın km side, nezaman TR ye geldiğide hasar kaydı vs de çıkacaktır.
Hortbu arabayi ben aldim sanırım 93 model 318i touring,recaro koltuklu, hava yastikli,abs li,manuel sunroof lu,hatta bagaj fileli falan. Ayrica hasar kaydi 12 bin değil onuda belirtiyim
![]()
ROL S13, ES A3
Hayırlı olsun düşük model arabada hasar kaydı pek önemli değil bence... Güle güle kullanın
Sağolungünlük binilecek station wagon bi araba ve en önemlisi hayatımın ilk Bmw si
çok tuhaf geliyor Nissan dan sonra. Patlamayan Bmw yoktur boşverin, önü ve motoru olmayan e30 m3 bile 170 bin liraya gitti
ROL S13, ES A3
Çok sağolun daha iyileri sizlerin olsun![]()
ROL S13, ES A3
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)