yarım saattir face'de projeye bakıyorum, albümde her yeni fotoğrafta kalp ritmim değişiyor vallahi kusursuz güzellik maşallah.
yanlız arkaya düz plaka daha güzeldi bence![]()
Maşallah, abi kardeş ikiside çok güzel![]()
jantlara laf etmıslerde m-paralel cok begendıgım janttır 19 ınch olması dısıdında bı sıkıntı gormuorum gayet guze oldu aracın gule gule kullan bırde ıc doseme yaptınmı bej derı tadından yenmez
Böyle araçları hastası aldığı zaman çok mutlu oluyorum.Kazasız belasız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
e34üne de e36na da hastayım stickercı dostum
maşallahhh 41 kere
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Bmw denilince ilk akla gelen sanırım 3 serisi, 3 serisi denilince ise e36
Teşekkürler, beğenmenize çok sevindim, kare plakayı çok sevdiğim için yaptım diğeri duruyor değiştirebilirim yani
Teşekkürler, güzel yorumunuz için
Teşekkürler m paraleller benim de çok hoşuma gidiyor açıkçası ama bakalım şimdilik biniyorum, içine ben de düşünüyorum da döşemeler iyice eskirse Vaders..
Teşekkürler..
Teşekkürler güzel yorumunuz için, Bmw hastası olarak elimdekilerin kıymetini elimden geldiğince bilmeye çalışıyorum
Allah razı olsun güzel yorumun için, çok teşekkürler, stickerci olduğumuz unutulmamış![]()
M Paralelleri satmaktan vazgeçsem mi acaba ?![]()
yanlış hatırlamıyorsam yaşar renault servisde bi ustanındı bu araç karıştırmıyosam kazasız belasız
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)