hayırlı olsun.kazasız belasız
hayırlı olsun.kazasız belasız
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
Maşallah.bende de vardı yeni sattım.frenlerini mutlaka elden geçirmeniz lazım.
Zalimler için yaşasın cehennem..
Rengine bayıldım!![]()
Tabandaki paslar temizlenip boyandı bitüself + ön tarafa ısı yalıtım süngeri + keçe yapıldı, taban halısı defalarca yıkandıktan sonra temizlenebildi gri değil siyahmış.
Aracı aldığım amca biraz pismiş biraz değil çok pismiş.Mk1 içinde ne varsa söküp temizleyip tamir edip taktım kovalarca su, birsürü microfiber bez, 5 şişe 500ml meg apc bitirdim.
![]()
Bagajda çimento taşımış eyvallah insanlık hali gayet normal ama çimentoyu bagajda patlatıp birde ıslatınca bayağa bir harç temizledim döşemeleri söküp attım yeni döşeme kumaşı aldım onları yapıcam.
Kaput altı keçesi çok kötü durumdaydı döşemecide altı keçe üstü folyolu bir malzeme buldum gayet güzel oldu.
Port bagaj temizlenip boyanacak, araca komple 3000 zımpara + polisaj yapılacak.
Yeni parçalar aldım;
Ön panjur
Ön logo
4 cam kolu
Pedal lastikleri
Hava,yağ,mazot filtreleri karter tapası.
Daha yapılması gereken çok iş var.![]()
Stopların durum bayağa kötüydü çatlaklar var ama idare ediyor şimdilik Zımpara + Polisaj + Cila dan sonra biraz daha toparlandı.
Önce
Sonra
![]()
Allah kolaylık versinbulamadığın parçalar olursa yardımcı olurum aklında olsun
RACE WERKS
Çok zevkli arabalar MK1 ler yakın abimde var kırmızı 1.6 dizel orjinal sunroofluAcayip keyif veriyor uğraşması sizin aracınızında Maşallahı var
Allah kolaylık versin
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)