Olsun oda yeter kardeşim tavanın yeter senin.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
şaşırdım cam tawan işine walla.. maşallah emeğinin karşılığını almışsın
valla Crx ile kaza yaptın mı zaten tavan mavan olsa da hak getireKemerim hep takılı bir de zaten hız yapmıyorum tabi biri gelir vurur o ayrı ama şimdi düşününce megane pejo fiat bravo nunda böyle büyük cam tavanlı modelleri var
![]()
senın cam tavanınla onların cam tavanı aynı yapıyamı sahıp sence?
eger bunu boyle dusunduysen dıyecek bır seyım yok
O camlar çift kat cam ile yani seninkiyle kıyaslanamaz.Normal aracın kaportasından bile daha sağlam o camlar.Çift kat cam bizim evin camlarda da var kıyaslanıcak şeyler değiller.Görüntü güzel ona kimsenin birşey dediği yok ama tehlikeli.Özel olarak tavan olmak için üretilen bunun için basınç kırılma gibi testlere tabi tutulan bir cam değil şu an sendeki.
Yanlış biliyorsun benimkiside pencere camı değil!Çift kat cam bendekiside ayrıca ön cam nasılsa benimkiside o şekilde tofaş camı değil yani tuz buz olmuyor güvenlikli!Ayrıca bunu fabrikada döktürdü diyorum herkes konuşuyor gidip camcıda kestirmedim arkadaşlar bir sürü para bayıldım!
ya yanlış anlama ama yanlışsın bu konuda tmm tawan çok sık ama kaza anında o tawan ne kdr darbe emenilicek ??? bunun testini camı döktürdüğün fabrikada yaptılarmı hiç zannetmiorum o cam ayrıca tmm çekiçle wurduğunda tuz buz olmaz ama kasıldığındaki patlama ihtimali noolucak bununda testi yapıldımı ???
onun için tasarımcının işi diildir tasarımcı cam olsunder mühendisin canını çıkarır yapması için bi dünya hesaplama ws wsöle al tak tmm bu cam kalın heh çekiçle wuruluncada kırılmıyo diipte takmıolar
yaw sadece renodamı cam tavan var? audıde mercedestede var bunlar.. burda ımal edılen bı cam tavan kesınlıkle fabrıkasyon uretım kadar saglam guvenlı olamaz ımkansız ...
niye imkansız olsun ki! Şimdi benim camım Doraglass diye büyük bir firmada döküldü ki ankaranın en büyük cam fabrikası içeride audiden mercedese bmw ye kadar bütün araçları camı dökülüyor şimdi bu adamlar bunları yakıyor benim camım sadece kalıbı alınıp takıldı onlar da bu orjinal camlardan birer tane alıp kalıp çıkarıp takıyorlar yok test mest bunlar hikaye fabrikada büyük CNC tezgahlarda üretiliyor adam vazo döküpde yapmıyor camdan!Ne diye bu kadar büyüttünüz ki.Şimdi Crx in türkiyeye gelmemiş bir modeli cam tavanlı! ben gittim ölcülerini aldım Crx in tavanında da her han gibir kuşak yok orjinali ile kıbrısta karşılaştırdım ölcülerini aldım hatta ben ne olur ne olmaz diye güçlendirmesini bile yaptırdım arka camın olduğu kısımla birleştiği noktada bizde biniyoruz biz de biliyoruz güvenliği ancak çok iddialı konuşmalar bizi bişi bilmiyor konumuna da sokuyor.Şimdi bu aracın tavanın kesen kişinin ODTÜ makine mühendisliği bölümünde kürsüsü var desem bitirme projeleri bu adama geliyor desem kim ne diyecek.Bakın biz de iş bilen insanlar ile çalışıyoruz arkadaşlar.Konu daha uzamasın saygılar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)