Masallah.. Mugenleri seviyoruz![]()
Maşallah. Kazasız belasız sürüşler.
Maşallah kazasız belasız
Bye Bye Gti This is Vti
Bahçeye köpek aldık, eve hırsız girmesin diye köpeği çaldılar =)
Eyvallah kardeşim, Teşekkürler.
Farkı, küçük detayla ortaya koymaya çalıştık ama bakalımTeşekkürler.
Allah razı olsun. Teşekkürler.
Eyvallah teşekkür ederim ümit. Adana'nın cupraları kadar olamasa da
Teşekkürler.Sağolun.
Bir ara Jantları Sarıya ya da Beyaza boyatmayı düşündüm ama sonradan vazgeçtim. Böyle de çok güzel
Amin. Cümlemizin aracına kazasız belasız.
Teşekkürler, söylediğin gibi sevilmeyecek gibi mugen
Herkese teşekkür ederim. Allah hepimizin aracına kaza bela vermesin. Olmayanlara daha iyilerini versin.
Saygılar.
arac cok güzel kazasız belasız kullanınhep aklımda olan bir sey fd 6 alıp mugen RR yapmak ama istanbulda anında cevirip ceza yazarlar... egzoz kafasını biraz daha büyük cıkarırsanız daha hos olabilir
![]()
Eyvallah meto. Amin kardeşim sağolasın
Madein AdAnA
Teşekkür ederim sağolun. Mugen RR normalden fazla dikkat çektiği için ister istemez göze batıyor. Eğer Tersinden kalkmış, hanımıyla kavga etmiş bir trafikçiye de denk gelirseniz sonucu tahmin etmek çok zor olmasa gerek.Egzos'u biraz daha çapraz bağlayıp yukarı doğru verirdik ama bu sefer de orjinal tampona iç kısımdan temas edecekti ve oranın kesilmesi gerekecekti. Bende hiç o işe girmedim en güzel şekil de bağlamaya çalıştık.
![]()
Allah razı olsun, cümlemizin aracına kaza bela vermesin. Havanın ısınmasıyla trafik de görev alan,araç kullanan herkesin sinir katsayısı yüksek oluyor şu sıralar. Dikkatli olmak lazım.
Çok zor bir ihtimalO kadar masraf yapmak yerine alırım bi Cupra keyfime bakarım.
![]()
bi kaç gün önce (sanırım cumartesi) nigdeliler evimi neydi yada ona benzer ismi olan bi yerdemydınız ?gördüm gibi sanki..
Maşaallah çok iyi duruyo fakat (kendi düşüncem) Jantları Advan Racing tarzı yapsak daha iyi olur. Reyhan Çakmak arkadaşımın Mugen RR'si gibi. Maşaallah...
Teşekkür ederim sağolun. RG2'ler de güzel benim hoşuma gidiyor ama bu şekil de RS'lerde hoş.İlerleyen zamanlarda sıkılırsam eğer rg2 ile değişim yapabilirim.
Hayır oraya park etmedim hiçBenim araca benzemeye çalışan başkaları olabilir
![]()
Daha iyileri olmayanlara olsun inşallah.
İyi dilekleriniz için Teşekkür ederim.
tampon eklerini oyunu buyunu sevmiyorum.ama bu arabada mugen çok hoş duruyor.maşşallah Allah kaza bela vermesin.
ome-R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)